Nakkestøtte DVD Problemer

Tar lange bilturer med passasjerer i baksetet , for eksempel barn , kan ha ekstra spenning med en nakkestøtte DVD -spiller installert. Brukerne kan imidlertid oppleve noen problemer med nakkestøtte DVD-enheter . Før de søker profesjonell hjelp , prøv noen feilsøkingstrinn . Identifikasjon

En nakkestøtte DVD-enheten er en TV-skjerm og DVD-spiller bygget inn i baksiden av en bilens nakkestøtte . Dette gjør at passasjerene i baksetet muligheten til å se sine favorittfilmer mens du reiser .
Problemer

Mange nakkestøtte DVD-problemer kan lindres med enkle kontroller av systemet . Kontroller at DVD- regionen samsvarer med regionen at spilleren bruker eller DVD ikke kan fungere . Sørg også for at den medfølgende fjernkontrollen har nye batterier og har en klar vei til sensoren på nakkestøtten DVD . Hvis skjermen er for svakt , pass på at lysstyrken er skrudd nok .
Hensyn

Noen ganger kondens kan oppstå på spilleren på grunn av varierende vær elementer bilen møter . La DVD -enheten tørke i en time før du prøver sine funksjoner igjen . Også, hvis enheten ikke vil fungere , må du kontrollere at sikringen ikke er gått og at alle tilkoblinger er sikre og riktige.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90115.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere