Slik installerer du en Flip-Down TV i et kjøretøy

Installere en flip-down TV i bilen er en måte å holde barna glade under en biltur. Flip-down-TV er laget med hengsler som vipper du TV nede slik at den kan bli sett eller vipp opp TV-en når den ikke er i bruk. Installere en TV-skjerm i bilen din kan høres ut som en vanskelig oppgave, men da tatt ett skritt om gangen, er det ikke noe mer enn en samling av gjennomsnittlig oppgaver som når komplett etterlater deg med en TV installert i bilen din. Du trenger
Flip-down skjerm og monteringssett
skrutrekker
Carpenter kniv
Drill med maskin springen borekronen
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner

en

Plasser den flate enden av en skrutrekker under kanten av overhead dome lys og jobbe det inn å løsne dome lys. Arbeid skrutrekkeren rundt kuppelen lys før du kan fjerne den fra sin nook med hendene.
2

Koble dome lys fra ledningsnett som den er koblet til. Den ledningsnett er en rektangulær plugg med en klynge av ledninger som gir strøm til dome lys. Den ledningsnett kan kobles fra kuppelen lys og brukes til å koble til en annen enhet.
3

Plasser TV-braketten over hvor kuppelen lyset var slik at braketten rammer nook. Spore rundt braketten med en snekker kniv til å kutte den delen av headliner rundt braketten. Fjern braketten og kutte stykke headliner. Monter ledningsnett gjennom midten sporene på braketten og plasser braketten tilbake over nook.
4

Bruk en maskin springen bor til å bore et hull i hvert hjørne av braketten i taket. Hullene skapt av maskinen trykker biter er gjenget for å jobbe med trykk skruer. Sett kranen skruer gjennom de ferske boret hullene i braketten og skru dem inn i taket med en stjerneskrutrekker.
5

Koble ledningsnettet til strøminntaket på TVen. Skyv TV på festebraketten ved å skyve den bakover til den klikker for å indikere at den er låst på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90125.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere