Fakta om JVC EXAD KD-AVX2

The JVC EXAD KD-AVX2 er en in-dash bil underholdningssystem. Kombinere en tuner og CD-spiller med støtte for MP3 og DVD-filer, det kan du nyte et bredt spekter av medier alternativer mens du er på farten. I motsetning til mange andre alt-i-ett-spillere, og har en innebygd skjerm i stedet for en pop-out skjerm, som blokkerer bilens kontroller eller air-condition ventiler. Generelle spesifikasjoner

EXAD KD-AVX2 er en standard DIN-størrelse bil stereo enhet. Som installert, måler 7,17 inches bred, 2,05 inches høy og 6,30 inches dyp og veier 4.19 pounds. Den har et bredt spekter av innganger og utganger, støtter flere skjermer og kanaler med lyd og selv valgfri iPod og satellitt radiokommunikasjon.
Video Capabilities

JVC bygger KD -AVX2 med en 3,5-tommers widescreen-skjerm med 320 piksler i bredden og 234 piksler i høyden. Den viser bilder fra enhetens innebygde DVD-spiller som kan håndtere både butikk-kjøpte og hjemmelagde brente DVDer på en rekke ulike typer optiske medier. Dens video Systemet kan også vise JPEG-bilder, for eksempel bilder fra digitalkamera.

Lydfunksjoner

Mer enn bare en AM /FM-tuner og CD-spiller, KD-AVX2 er en fullverdig i bilens lydsystem. Den støtter en rekke forskjellige lydsystemer, inkludert CD-lyd og komprimert MP3 og WMA-filer. JVC også designer det å dekode digital surround lyd inkludert Dolby Digital og DTS, slik at du kan lytte til DVD-er i sin helhet kino surroundlyd. Du kan også skreddersy lyden gjennom sin innebygde syv-bånds grafisk equalizer.
Bilder Amplifier Kjennetegn

JVC utstyrer EXAD KD-AVX2 med en fire-kanals forsterker bruker MOS-FET transistor-teknologi. Det er vurdert å gi 20 watt per kanal inn i en bil-stereo-standard 4-ohm impedans belastning over en frekvensspekteret på 40 til 20 000 hertz med ikke mer enn 1 prosent total harmonisk forvrengning og støy. Det kan også produsere toppeffekt på 50 watt per kanal, for totalt 200 watt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90124.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere