Hvordan Hide Away Motorisert Bil Skjermer

Hiding en skjerm for et motorisert kjøretøy er en grei prosjekt som bare krever bruk av felles husholdning verktøy og krever ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper av oppgaven. Skjule en monitor for motoriserte kjøretøy krever at du bruker en overhead flip-down skjerm braketten som er lett gjemt bort når snudd i øvre posisjon. Når riktig installert, vil du være i stand til å underholde passasjerene i baksetet under bilturer og deretter skjule skjermen fra visning når den ikke er i bruk. Du trenger
Flat skrutrekker
Carpenters kniv
Drill med 10/24 maskin springen borekronen
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1

Plasser kanten av flat skrutrekker under bunnen av overhead dome lys og lirke kuppelen lyset fra sin posisjonering på bilens tak. Dette avslører en krok, et hull i taket der dome lys pleide å være. Trekk ut ledningsnett fra kuppelen lys og brette ledningene opp i taket hullet.
2

Hold festebraketten av overhead flip-down skjerm mount over taket hullet samtidig som at braketten ligger flatt mot taket. Bruk en snekkere kniv til å kutte headliner fra bilens tak rundt braketten. Fjern braketten og kast headliner. Fjern kabelbunten fra taket hullet og sette enden av kabelbunten gjennom senterhullet på braketten. Skyv braketten opp ledningene til det ligger flatt mot taket.
3

Bruk en drill med en 10/24 maskin springen bor til å bore et hull i hvert hjørne av braketten. Fortsette å bore gjennom braketten inn i taket. Hullene skapt av maskinen springen borekronen er gjenget og fungerer godt med skruer.
4

Sett festeskruene gjennom braketten og skru inn i taket med en stjerneskrutrekker. Sett den firkantede kontakten på ledningsnettet inn på torget strøm-porten på skjermen. Plassere skjermen på braketten og skyv den tilbake til du hører at den låses på plass. Brett skjermen opp til taket for å skjule det.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90113.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere