Installasjon av Flip Down skjermer

Kjøring med et skrikende barn i baksetet kan være svært forstyrrende. Installere en flip ned monitor eller DVD-spilleren gjør at beboerne i baksetet for å bli underholdt mens du er i bilen. Det finnes en rekke alternativer, inkludert flip ned enheter, DVD-enheter og touch screen-spiller. Hver stat har ulike lover om mobile videospillere, sørg for å sjekke lokale lover før du installerer et videosystem. Du trenger
Flathead skrujern, Elektrisk tape
Phillips
Pencil
Barberblad
Drill
Tråd lås
Wire krøller
Show Mer Instruksjoner
en

Koble fra batteriet på bilen. Denne installasjonen innebærer det elektriske systemet slik bruk forholdsregel.
2

Finn området hvor installasjonen skal foregå. Har området en strømforsyning? Gir området nok klaring for installasjonen? Et godt område å velge er samme sted hvor en kuppel lys er installert.
3

Fjern dome lys. Bruk en vanlig skrutrekker for å fjerne lys dekker og avsløre skruene. Fjern skruene som holder kuppelen i taket. Bruk skrutrekkeren og lirke lyset vekk fra taket.
4

Koble fra ledningene som er koblet til kuppelen lys. Pakk hver ledning med elektrisk tape for å holde det trygt fra de andre ledningene.
5

Place festebraketten mot headliner på bilen slik at ledningene fra lampen henger gjennom sentrum av braketten. Bruk en blyant til å skissere monteringsplaten.
6

Bruk et barberblad og kutte omrisset av braketten ut av taket. Kutt ut både headliner og skum under. Dette vil utsette takstøtte rammen.
7

Place festebraketten mot taket støtte og bruke drill for å bore ut hull i taket støtte som også er i festebraketten. Sjekk bak kundestøtte før boring for å sikre at det ikke er noen hindringer.
8

Bruk den medfølgende hardware og sikre skjermen festet til taket støtte. Bruk en stjerneskrutrekker til å tre skruer på fjellet og support rail. Det er en god ide å bruke en tråd lås på skruene for å hindre dem fra å løsne.
9

Trekk elektriske koblinger tilbake gjennom fjellet og la dem henge i førerhuset på kjøretøyet. Bruk ledningen krøller og elektrisk tape for å gjøre alle elektriske tilkoblinger er nødvendig. Forskjellige skjermer vil ha en rekke koplingsforbindelsene så følg produsentens instruksjoner så gjør de elektriske forbindelser.
10

Fest monitoren til takmontering med den medfølgende hardware. Kontroller at skjermen er sikker og at ledningene er festet på riktig måte.
11

Koble til batteriet på bilen og teste funksjonen av video monitor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90121.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere