Custom Car Video Installasjon

Dagens biler brukes til mer enn enkel transport fra ett sted til et annet. Folk er i økende grad bruker sine kjøretøy for underholdning alternativer, inkludert å lytte til musikk og se videoer som DVD eller levende TV. I stedet for å ta bilen til en mekaniker, kan du kjøpe en DVD-spiller og installere det selv. Du trenger ikke mye teknisk erfaring, spesielt hvis du kjøper en lett-å-installere DVD-spiller slik som de som klippet på til bilens armlene. Du trenger
Vehicle DVD-spiller og installasjonssett
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bestem hva slags video-spiller du vil installere i bilen din . Mange bileiere velger å installere DVD-spillere slik at passasjerene kan nyte videoer i bilen. Du kan også kjøpe DVD-spillere som inkluderer TV-tunere slik at du kan se lokale TV-kanaler. En av de enkleste DVD spillere stiler å installere er en clip-on bilen DVD-spilleren, som ikke krever at du kan endre bilens kroppen. Du kan også kjøpe spillere som er installert i bilens dash, visir eller nakkestøttene.
2

kjøpe en bil DVD spiller fra din lokale elektronikkbutikk som Best Buy, elektronikk avdelingen på Walmart eller over Internett. Disse spillerne er tilgjengelig på en rekke nettbutikker, blant annet Amazon.com, Buy.com og CircuitCity.com.
3

Monter spilleren i henhold til dine spesifikke enhetens instruksjoner. Hvis du velger å installere en in-dash DVD, må du fjerne den gamle stereo og stereo montere og koble fra eventuelle kabler som er koblet til stereoanlegget. Pass på at bilen er slått av og at du kobler batteriet fra bilen. Clip-on DVD-spillere feste til bilens armlene eller annet angitt sted og plugg inn i sigarettenneren for strøm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90120.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere