Hvordan Make My Fahrenheit Deck iPod Arbeid for alle høyttalerne

The Fahrenheit dekk er en motorisert DVD skjerm og mekanisme som kan installeres i en bil av en etter-markedet servicesenter. For å bruke en iPod med dekk slik at høyttalerne i bilen vil spille av lyd, match forbindelse ledninger mellom iPod og dekk. Ledningene kan være kjøpt fra en elektronikkbutikk eller databutikk. Verken iPod eller Fahrenheit dekk må være fysisk modifisert for å arbeide med hverandre. Du trenger
iPod kabel
Mini-USB extender kabel
Vis flere instruksjoner
en

Sett proprietær plugg i den ene enden av iPod-kabelen inn i proprietær kontakten nederst kanten av iPod. Sett inn USB-pluggen i den andre enden av iPod-kabelen i den kvinnelige USB-kontakt i den ene enden av Mini-USB extender-kabel.
2

Sett den mannlige mini-USB plugg i den andre enden av mini-USB extender kabelen inn i kvinnens mini-USB-kontakten på venstre-forkanten av Fahrenheit kontrollpanel som er på dashbordet.
3

Sett iPod i en kopp holder, en mynt holder eller andre lageret bygget inn i bilen som er over fra eller ved siden av Fahrenheit-kontrollpanelet på dashbordet
4

Start bilens motor. La motorisert LCD-skjermen heve seg opp til en visning posisjon. Trykk på "USB"-ikonet på LCD-skjermen. Velg antall høyttalere som er montert i bilen, for eksempel "3" eller "5". Trykk på "Exit"-knappen på skjermen.
5

Trykk på "i-POD "-ikonet på skjermen. Trykk på "Play"-knappen for å starte avspillingen fra iPod gjennom alle høyttalerne i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90130.html

Previous:
Next: No

Bil DVD-spillere