Hvordan Bypass Car Video

Mange kjøretøy underholdningssystemer kommer nå med en innebygd DVD alternativ. Dette gjør at passasjerene muligheten til å se filmer mens du er på veien eller på en parkeringsplass . Men noen systemer automatisk begynne å spille av DVD så snart bilen er slått på. Hvis du ikke vil at videoen spiller på LCD-skjermen må du omgå filmen system av bilen. Instruksjoner
en

Løs ut DVD fra bilens underholdningssystem før nedleggelse bilen . Hvis det ikke er DVD satt inn spilleren er i stand til å starte avspillingen.
2

Lukk pull -down LCD-skjermer for passasjerene i baksetet . De fleste biler ikke spille av video på forsiden LCD -skjerm i dashbordet mens bilen er i stasjonen, som det blir en sikkerhetsrisiko.
3

Strøm på bilen og velg underholdning alternativet du ønsker ( for eksempel en CD, MP3 eller radio) . Selv om en DVD settes inn i displayet , hvis du velger ditt ønskede form for underholdning første videoen er ikke til å spille .
4

Slå av entertainment system for å unngå enhver avspilling. Avhengig av utstyret du bruker dette varierer i prosedyren, men vanligvis er det en kontroll knapp du holder nede for å slå av utstyret .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90117.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere