Hvordan Endre In-Dash Eclipse DVD-spillere i bilen

Mange biler er nå kommer med installert LCD DVD underholdning systemer, som finnes i dashbordet på bilen. Dette inkluderer en Eclipse merkevare av DVD-spilleren. Med spilleren kan du legge på ytterligere endringer, som for eksempel MP3 lydavspilling og selv direkte laste opp og lagre filer fra en innsatt CD eller DVD til enheten. Dette forhindrer at du stadig bytter inn og ut materiell for at lyd og video til å spille på LCD-skjermen. Du trenger
Data CD /DVD
3,5 mm kabel
3,5 mm til RCA-kabel
Vis flere instruksjoner
en

Plugg 3,5 mm audio kabelen inn i AUX-kontakten på Eclipse DVD-spiller. Dette gir deg en tilkoblingsmulighet for alle enheter med en hodetelefonutgang. Plugg den motsatte enden av kabelen inn i enten en bærbar CD-spiller eller MP3-spillerens hodetelefon jack å lytte til enhetens musikk.
2

Koble 3,5 mm enden av 3,5 mm til RCA kabelen til AUX tilkobling port. Med denne kabelen kan du koble opp hvilken som helst lydenhet som har en lydutgang, inkludert video, stereo, TV og annet utstyr. Dette gjør at du kan høre omtrent hvilken som helst lydenhet mens du er på farten.
3

Sett inn data-CD eller DVD i stasjonen på Eclipse DVD-spilleren og lukk LCD-skjermen. Vent til hovedmenyen for å laste og velger å importere datafiler. Filene lagres på platen er nå lagret på harddisken til DVD-spilleren, slik at du kan spille av innholdet som helst, uten å sette platen inn i spilleren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-dvd-players/90118.html

Previous:
Next:

Bil DVD-spillere