Norge bil >> Bil >> biler >> Content

Hornaday Stiller Record Vinn på Craftsman Truck Series

Den nylig avsluttet Quaker Steak and Lube 200 merket det første løpet for veteran NASCAR driver Ron hornaday Jr med Camping verden som sin sponsor. For den nye sponsoren, trakk hornaday ut en spennende forestilling som landet ham i første omgang etter løpet består av 136 runder. Sjåføren startet løpet som den syvende bil på nettet, men for det meste av løpet, ledet han pack. Gjennom 136 runder av løpet, ledet hornaday 98 av dem før du avslutter med en oppblomstring å tjene ham hans 30 seier i NASCAR Craftsman Truck Series. Med det seier, satt hornaday serien rekorden for flest seire. Det seier også avsluttet sin 17-race winless strek som går tilbake etter å ha vunnet et løp på Kentucky Speedway den 8. juli i fjor. Men før løpet startet, ser hornaday å være bare takle konkurransen som han klokket inn en 30,554 rundetid under pre-race praksis økt. Hans tid for første øvelse var den sjette blant alle konkurrentene. På den kvalifiserende runde, postet hornaday en rundetid på 30,281 som er nok til å sette ham på sjuende plass i starten av løpet. Løpet ble holdt på Lowe Motor Speedway i North Carolina. Veteranen dykker kjørte hans nr. 33 Camping Verden Chevrolet under løpet. Mens Chevrolet lagene har vært dominerende Nextel Cup Series, ble seieren etter hornaday bare første seier for Chevrolet siden løpet i Texas i fjor. Under løpet hornaday trengte bare ni runder for å komme til andre plass. Etter få fotfeste og flytte opp til andre, var en advarsel flagg innført. Dette betyr at hornaday var ikke i stand til å gjøre sitt trekk å kjøre forbi lederen av løpet. Etter omstart skjønt, hornaday gang viste sine kjøreferdigheter og evner ved å få fotfeste. Og komme lap nummer 18, var han allerede på andre plass igjen bak da løpsleder Travis Kvapil. Det tok hornaday en lap mer å kjøre forbi Kvapil og lede løpet for første gang. Etter å ha fått topplasseringen, økt hornaday avstanden mellom ham og resten av feltet. På fanget nummer 35, var han allerede fører noen lastebiler med runder. På fanget 37 skjønt, ble en annen forsiktighet flagg kastet og hornaday gikk inn i pit lane og hadde en endring av dekk, og toppet på drivstoff. Under omstart, var han på fjerde plass, og etter runde 46, var han igjen på andre. På fanget nummer 88, ble en annen forsiktighet flagg innført igjen og hornaday igjen tok fordel av situasjonen til å endre de fire dekkene på bilen sin. For restart, var hornaday på andre plass å finne seg bak AJ Allmendinger på fanget 91. Syv runder senere, hornaday hell fått topplasseringen. Fra da av gjorde hornaday ikke gi avkall på sin bly og gikk på å vinne hans 30 serie victory.After løpet, har hornaday dette å si: "Vi viste seg for testing, og i utgangspunktet kastet alt ut av vinduet. Når vi fikk tre bredt på banen, og det stakk da jeg var vidåpne, visste jeg at dette skulle bli en god lastebil. Jeg tipper det går tilbake til lykken. Camping verdens farger er blått og gult, og jeg vant mange løp i disse fargene. "The Craftsman Trucks-serien er en racing serie sanksjonert av NASCAR og er en av de tre nasjonale divisjoner. De to andre er Busch Series og Nextel Cup. I Craftsman Truck Series, i stedet for lager biler, er endret lastebiler kjørte. Disse lastebilene er ikke som passasjer pickups som en Chevrolet pickup med en Chevrolet pickup baklys cover og andre komponenter
By:. Anthony Fontanelle