Automobile Insurance Krav til tredjeparts interesse i Wisconsin

Forståelse og skaffe bil forsikring er en viktig prosess. De spesifikke krav og lover varierer fra staten. Wisconsin har visse krav for bil forsikring angående tredjeparts interesser. Ifølge Car Insurance.com, er en tredjepart en "person eller enhet ikke er part i en avtale, men med en interesse i avtalen." Nettstedet forteller også at en tredjeparts krav er et "krav for personskade eller skade på eiendom en tredjepart påstås å ha blitt forårsaket av den forsikrede." Minstekrav Automobile Insurance Krav

Nettstedet for delstaten Wisconsin Office of kommissær for Insurance (OCI) sier at etter 1. juni 2010, er alle sjåførene i delstaten Wisconsin pålagt å skaffe bil forsikring . Statens minimum forsikring gir ansvar dekning for "$ 50 000 for skade eller død av en person, $ 100.000 for skade eller død av to eller flere personer, og $ 15 000 for skade på eiendom." Det er rådet av staten som enkeltpersoner kjøpe mer enn minimumskravene for å fullt ut beskytte seg selv og sine eiendeler.
Personskade ansvar dekning

personskade ansvar dekning er oppnådd for å beskytte den forsikrede enkelte ved å betale for eventuelle skader som er forårsaket av en tredjepart. Hvis den enkelte som er forsikret forårsaker en bilulykke, vil deres forsikring beskytte dem mot påstander opp til de kjøpte beløpsmessige størrelser i forsikring. The Wisconsin OCI nettsted forklarer at vanlige forsikringskrav inkluderer "medisinske utgifter, tapt lønn, smerte og lidelse og andre tap."
Skade på eiendom ansvar dekning

Skade på eiendom ansvar dekning betaler for skade på tredjeparts eiendom som er forårsaket av den forsikrede enkeltes kjøretøy. Mengden av dekning er klart uttalt i forsikringsbeviset. The Wisconsin OCI nettsted viser "en knust fender, knust glass, eller en skadet vegg eller gjerde" som eksempler på tredjeparts eiendom skadekrav. Skaden er dekket når bilen blir drevet av den forsikrede person eller en annen person som har tillatelse til å kjøre bilen. Eiendom-skade ansvar dekning betaler også for skade som er påført statens eiendom som "lyktestolpene eller tegn."
Usikrede eller Underinsured Dekning

Ikke alle bilister kjøpe en tilstrekkelig mengde forsikring. Mange forsikrede enkeltpersoner også legge uforsikrede og underinsured dekning for sin politikk. The Wisconsin OCI nettsted forklarer at denne forsikring beskytter og betaler for "personskade deg, din familie, og andre beboere av kjøretøyet pådra når truffet av en uforsikret bilist eller hit-and-run sjåfør." Det minimum av dekning i Wisconsin er $ 100 000 per person og $ 300 000 per ulykke i forbindelse med personskade. Formålet med dekningen er å beskytte den enkelte mot tap som kan erverves grunn av feilene til noen andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94409.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring