North Carolina Bilforsikring lover

North Carolina begynte å registrere biler i 1909. Ettersom antallet biler på North Carolina veiene økt, så gjorde antall ulykker, sammen med antall uforsikrede bilister. Staten vedtatt obligatorisk bil forsikring i 1957, ifølge North Carolina Department of Transportation Division of Motor Vehicles. Vedlikehold av Insurance

delstaten North Carolina krever at alle kjøretøy som skal dekkes av minimum av ansvarsforsikring. Bevis på dekning må oppgis for å registrere et kjøretøy i staten og dekningen må opprettholdes for hele tiden kjøretøyet er registrert. Hvis forsikring bortfaller eller annen grunn, er kjøretøyets eier nødt til å overgi bilens registreringsnummer plate. Forsikringsselskaper som gir retningslinjer for kjøretøyer som er registrert i Nord-Carolina er pålagt å varsle Division of Motor Vehicles helst en policy er avsluttet. Bileiere må re-sertifisere sin dekning eller slå i sine kjøretøy registrering plater innen 10 dager etter varselet, eller være gjenstand for straff avgifter.
Liability Insurance

Ansvarsforsikring er delt inn i to kategorier (personskade dekning og skade på eiendom dekning), ifølge North Carolina Department of Insurance. North Carolinas Vehicle Financial Responsibility Act av 1957 innførte et krav om at sjåfører i staten opprettholder minimum av ansvarsforsikring. Minimum av dekning har blitt oppdatert siden den gang. Som i 2010, er det laveste nivået for personskade for en enkelt person $ 30.000 og minimumsnivået for personskade for alle personer som er involvert i en enkelt ulykke er $ 60.000. Minimum av dekning for skade på eiendom for en enkelt ulykke er $ 25 000, ifølge Division of Motor Vehicles.
Usikrede bilist

Alle lisensierte førere i North Carolina er krever etter loven til å omfatte dekning for Usikrede /Underinsured (UM /UIM) bilister som en del av sine forsikringer, som fra 1. januar 2009. Generelle vedtekter 20 til 279,21 (b) (3) og (b) (4) krever UM /UIM politikk for å gi personskade dekning begrenser lik den høyeste ansvar grensen for enhver bil dekket av polisen. Usikrede bilist forsikring gir personskade og skade på eiendom dekning i tilfelle en ulykke som er forårsaket av en sjåfør som ikke har forsikring. Under-forsikrede bilist forsikring gir dekning for personskader som er i overkant av at-feil driver politikk. Den dekker ikke skade på eiendom, ifølge North Carolina Department of Insurance.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/uninsured-motorist-insurance/94406.html

Previous:
Next:

Usikrede bilist forsikring