Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan påvirker en tidligere ulykke prisen av en bil?

Uansett hvor godt du reparere skader fra en bilulykke, vil bilens verdi reduseres. Bilens Markedsverdien fastsettes av flere post-kollisjon faktorer, som inkluderer den antatte kvaliteten på reparasjoner, er ytterligere uoppdaget skade og stress på bilen din ellers uskadde komponentene som følge av ulykken. Bilens verdi etter en ulykke er kjent som sin "redusert verdi", som kan være så mye som 18 prosent lavere enn verdien av en identisk uskadet kjøretøy. Bil Historie

Mange bil-historie tjenester holder kollisjon poster for alle registrerte motorkjøretøyer. For en avgift, vil disse tjenestene studere historien forbundet med bilens kjøretøy identifikasjonsnummer og informere alle interesserte parter for sine tidligere ulykker eller forsikringskrav. Forsiktige potensielle kjøpere kan balk på ideen om å eie en tidligere skadet bil, så det er vanskeligere å selge til full pris etter en ulykke.
Repair Quality
En usertifiserte reparasjon Anlegget kan senke den reduserte verdi ytterligere.

To repair-relaterte faktorer påvirker bilens verdi etter en ulykke. Den iboende redusert verdien av et kjøretøy forutsetter at alle reparasjoner ble utført prikkfritt, med originale deler og av sertifiserte reparasjon anlegg, og justerer bilens verdi utelukkende fordi den har en skadehistorikk. Reparasjon-relaterte redusert verdien står for muligheten for mindre enn optimale reparasjoner. I motsetning iboende verdi, reparasjon-relaterte redusert verdi ikke antatt. Den beregnes i henhold til eventuelle utfall av reparasjon som forlater bilen i mindre enn ny tilstand, for eksempel kosmetiske feil eller store strukturelle defekter.
Gjenopprett Redusert verdi
< BR>

Etter en kollisjon, er det mulig å forsøke å gjenopprette forskjellen mellom bilens gamle verdi og dens redusert verdi, men prosessen kan være vanskelig. Mange statlig forsikring avdelinger ikke krever forsikringsselskapene å dekke tap som følge av redusert verdi, og prosessen for å forsøke å gjenopprette dette beløpet varierer fra sak til sak innenfor de statene der det er lovpålagt.

Salvage

Salvage lover variere fra en tilstand til en annen, men alle generelt etablere en terskel for hvor mye skade som trengs for å erklære en bil totaltap. Dette beløpet varierer vanligvis mellom 51 og 80 prosent av bilens Blue Book verdi før de blir skadet. Hvis reparasjonen overstiger dette beløpet, erklærer det selskapet det en total tap og refunderer deg sin fulle, uskadet verdi. Assurandøren forsøker deretter å selge den skadede bilen på auksjon eller til en skraphandel eller gir deg muligheten til å kjøpe det fra dem på sitt berget verdi. Mens bilen kan repareres, kan uoppdaget strukturelle problemer eller hjul forskyvninger vedvarer og bilen kan ikke være trygg å bruke. Bilen tittel erklærer det en reddet kjøretøy, og forsikringsselskapene er villige til å gi full dekning forsikring på en bil med en restverdi tittel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150085.html

Previous:
Next: No

Bil medarbeidersamtaler