Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan påvirker en ny motor på en brukt bil pris?

Selger en brukt bil kan være vanskelig under noen omstendigheter, men en brukt bil utstyrt med en ny motor kan definitivt forbedre salgsprosessen og har en netto positiv effekt på prisen . Enhanced Performance

En splitter ny , fabrikk-laget motor i en brukt bil er definitivt et salgsargument . En brukt bil med en ny motor kan kreve en høyere pris enn den samme bilen med den originale motoren. Dette er åpenbart på grunn av det faktum at den nye motoren vil ha noe av slitasje av den opprinnelige motoren og bør derfor øke bilens generelle ytelsen .
Forklare Used Car Price

Organisasjoner som Edmunds og Kelley Blue Book bruk avskrivninger modeller for å fastslå den nåværende verdien av en brukt bil basert på den opprinnelige produsentens veiledende pris og nåværende stand. Så kan en ny motor i en brukt bil som en gang var i dårlig forfatning heve tilstanden til god eller svært god , og dermed øke salgsprisen som kunne bli tilbudt.
Warning

Bare fordi motoren er ny betyr ikke nødvendigvis at bilen vil selge for en pris som er noe høyere enn Kelley Blue Book verdi. Dette er fordi disse prisene forutsetter at bilen er allerede i god stand , med en motor som fungerer godt. Tillegg av en ny motor gjør ikke hele bilen " ny ", og det kan ikke selges som sådan .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150076.html

Previous:
Next:

Bil medarbeidersamtaler