Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan beregne verdien av en 1966 Ford Mustang

Enten du er interessert i å kjøpe eller selge en 1966 Ford Mustang, bør du være godt informert på denne klassiske verdi. Beregningen av verdien kan være vanskelig, men automotive ressurser er tilgjengelige for å gjøre det enklere for deg. Når du er skikkelig informert om hvordan du kan beregne verdien, bør du være i stand til å få best mulig avtale for at 1966 Ford Mustang. Du trenger
Automobile verdi guide
Vis flere instruksjoner
Automobile Verdi Guide
en

kjøpe en bil verdi guide på nettet eller fra en lokal bokhandel, eller spørre på ditt lokale bibliotek. En bil verdi guiden vil gi informasjon om forskjellene mellom de mange Mustangs at Ford produsert. Det vil også hjelpe deg å finne ut tilstanden på dine Mustang og dens passende verdi.
2

Slå opp bilen ved å finne seksjonen for "Ford", "Mustang" og deretter "1966."

3

sammenligne tilstanden til Mustang din til de forholdene som er nevnt i guiden. Guiden satser vanligvis bilene på en skala fra en til fem, en å være perfekt stand og fem er den verst tenkelige tilstand. Pass på å ta hensyn til mengden av miles, tilstanden til interiør og tilstand utsiden, slik som maling, rust og skade kroppen. Du bør også vite om det er en ombygd modell eller en original.
4

gjennomgang all informasjonen, inkludert sjeldenhet, opsjoner og originalitet av kjøretøyet.
5

Beregn verdien av Mustang ved å velge riktig tilstand og vurdering. Guiden vil liste den anslåtte verdien.
På Internett
6

Gå til AutoTrader Classics nettsted (se Ressurser). Edmunds, en annen populær bil ressurs, anbefaler å bruke AutoTrader Classics for kjøretøy produsert før 1990.
7

Type "1966" i år, og deretter velge "Ford" og "Mustang" fra drop-down bar.
8

Klikk på "Go"-knappen for å starte søket.
9

Bla gjennom listen over Mustangs som ble funnet.
10

Sammenlign Mustangs som ligner på bilen din og beregne din totale basert på likheter mellom dine Mustang og de oppført. Ta i betraktning mengden miles, tilstanden til det indre og tilstand utsiden, slik som maling, rust og kropp skade. Du bør også vite om det er en ombygd modell eller en original.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150067.html

Previous:
Next:

Bil medarbeidersamtaler