Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan Vurdere et kjøretøy

Selger og kjøper en bil kan være en langvarig og tidkrevende prosess. Men hvis du nøyaktig vurdere en brukt bil, kan du spare deg selv litt stresset når priser det. Siden ulike fabrikater og modeller har ulike annenhåndsverdi, er det noen grunnleggende faktorer å ta hensyn til når vurderende en brukt bil. Instruksjoner
en

Ta bilen ut for en prøvetur. Lytt etter uvanlige lyder - som humper, klikk eller squeals. Inspisere utvendig og innvendig av bilen grundig, ta oppmerksom på eventuelle bulker, riper eller ujevnheter på utsiden og noen rifter, flekker, riper eller slitasje på interiøret.
2

Finn ut om noen deler eller funksjoner i bilen skiller den fra en annen bil av samme modell og år. Dersom bilen har noen ekstra funksjoner, som for eksempel et skinn interiør, en CD-spiller eller satellitt-radio, vil videresalg verdien være høyere enn en tilsvarende bil som ikke har disse.
3

Rådfør Kelley Blue Book og se opp bilens eksakt merke, modell, år og funksjoner for å finne ut hva en tilsvarende bil er verdt
4

Besøk en forhandler spesialisert i bilens merke -. for eksempel en Chevy eller Ford forhandler - og spør et salg ekspert hva han ville vurdere bilens verdi på. Få en insider mening vil hjelpe deg prisen på bilen riktig, spesielt når økonomiske tidene er vanskelige.
5

Sjekk den lokale avisen rubrikkannonser annonser under "Automotive"-delen. Se etter oppføringer som annonserer for lignende biler til den du vurderende. Dette kan hjelpe deg å fastslå bilens sanne salgsverdi, ettersom en bil er verdt, vil variere fra stat til stat. For eksempel kan noen i et stort byområde kunne selge nøyaktig samme bil i mer enn noen som bor i mer landlige omgivelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150084.html

Previous:
Next:

Bil medarbeidersamtaler