Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan bruke Edmunds Blue Book Used Car Appraisal Guide

Edmunds (edmunds.com) er et populært nettsted for kjøp og salg av brukte biler. Edmunds kan også brukes til å finne ut hvilken et kjøretøy er verdt. Det er tre avgrensningsbrønner verdier som forbrukerne kan få gratis hjelp Edmunds: trade-in, privat fest og forhandler detaljhandel priser. Annenhåndsverdi brukes for det beløpet som en bilforhandler kan gi en forbruker for å selge en bil til forhandleren. Privat fest verdien brukes når en person selger en bil til en annen person. Forhandler detaljsalgspriser brukes til å bestemme salgsprisen fra forhandleren til forbruker. Instruksjoner
en

Gå til Edmunds nettstedet. Fra hjemmesiden, klikker du på "Used Cars" fra den øverste tittellinjen.
2

Velg type kjøretøy, modell og år fra de tre drop-down menyer som ligger i den andre boksen fra toppen under "Vurdere en brukt bil" overskriften på venstre side av siden. Skriv inn postnummeret der bilen er plassert og klikk deretter på "Vurdere It" i den blå lenken boksen.
3

På den neste siden som vises, klikker du på "Vurdere din bil" i blå lenke boksen plassert til høyre for et bilde av bilen du valgte.
4

Scroll ned til "Tilpass Appraisal." Klikk på avkryssing for stilen detalj av kjøretøyet fra listen. Scroll ned og inn i bilen kjørelengde. Velg bilens farge. Klikk på et valgfritt utstyr fra listen. Klikk på avkryssing for bilens tilstand. Klikk på "Get Priser Report" i den blå lenken boksen.
5

Velg riktig pris for dine behov under "Trade-In", "Private Party Sale" eller "Forhandler Retail" overskrifter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150082.html

Previous:
Next:

Bil medarbeidersamtaler