Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan bruke Kelley Blue Book for Private Party Used Car Verdi

Når reklame for å selge en bil, får rett avgrensningsbrønn prisen er viktig. Hvis den annonserte prisen er for høy, kan kjøretøyet være på markedet i lang tid -, eller enda verre, kan det ikke i det hele tatt selge. Hvis prisen er for lav, kan bilen selge raskt med eieren ta et tap. Ved hjelp av Kelley Blue Book online kan gi selgeren en idé om hva bilen skal selge for til en person eller privat fest. Instruksjoner
en

Gå til Kelley Blue Book nettside (Kbb.com). Fra hjemmesiden klikk på "brukte biler".
2

Velg året, merke og modell fra drop-down menyen og klikk "Go".
3

Input postnummeret der bilen blir solgt, og klikk på "Private Party verdi."
4

Klikk på riktig trim fra listen. Marker prikken til venstre for den riktige modellen søkekriterier under trim valglisten.
5

Velg riktig utstyr ved å klikke til venstre for de valgene som følger med. Vanligvis utstyr valgene vil omfatte motor og girkasse type og drivverk, der det er hensiktsmessig. Oppgi nåværende bil kjørelengde. Sjekk hvilken som helst ekstrautstyr. Standard utstyr for bilmodeller vil allerede være kontrollert. Klikk "Fortsett".
6

Klikk på bilens tilstand. Det spiller ingen rolle hvilken tilstand er plukket. Når en tilstand er klikket, vil den neste siden viser gode, god og rettferdig tilstand privat fest verdier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150080.html

Previous:
Next:

Bil medarbeidersamtaler