Norge bil >> Biler >> Selge en bil >> Bil medarbeidersamtaler >> Content

Hvordan finne bil priser for Diplomater

Bil prisene kan bli funnet gjennom flere online ressurser, handel publikasjoner og finansinstitusjoner. Bilforretninger tilbyr spesielle programmer for diplomater og utenlandske militære personell. Eksport salgsteam kan gi spesifikk informasjon om tax-free, duty-free, eksport og import regler og forskrifter. Diplomater og utenlandske statsborgere må vise kvalifikasjoner for tax-free og tollfri bilkjøp. Eksport salg gruppe må fullføre den aktuelle papirene på tidspunktet for salg. Instruksjoner
en

Forskning bilforretninger eller salg programmer spesielt designet for diplomater, som har en fordeler kortet for tax-free bilkjøp. En sterk eksportsalg divisjon kan gi råd til diplomat på skatte-og tollfri kvalifikasjoner, eksport regler og forskrifter, import avgifter og transport kostnader.
2

Spør hva andre fordeler eksport salgsteam tilbyr diplomater. Den salgsrepresentant bør være i stand til å gi nærmere detaljer om utlendingens hjemland registrering, de mest populære merker og modeller i dette landet, forventet leveringsplan og beste virkemidlet for forsendelse. Vær sikker på salg gruppe sikrer dør-til-dør levering.
3

gå automatisk handel nettsteder som har alle tilgjengelige merker og modeller med veiledende priser. The Car and Driver nettstedet tilbyr en kjøpers guide for et bredt utvalg av tilgjengelige merker. Velg en foretrukket merke for å generere en detaljert liste over modeller med tilsvarende sluttbrukerpriser. Diplomaten kan innskrenke valg å presentere for eksport salgsrepresentant.
4

Vurdere energieffektivisering og fornybar energi. Pris hybrider og elektroniske kjøretøy. The Fuel Economy nettstedet gir en side-by-side-sammenligning av biler etter år, merke og modell, fra luksuriøse biler som Bentley og Rolls Royce til økonomi biler som Kia og Saturn.
5

Skriv ut liste over gjør, modeller og priser for hver modell diplomat kan være interessert i å kjøpe eller leie. Organisere de ulike listene i en tre-ring notebook, etter type kjøretøy, slik som luksusbiler, mid-size biler, sport nyttekjøretøyer og økonomi kjøretøy.
6

Kontakt en lokal Credit Union som diplomaten kan delta og sammenligne priser. Sammenlignbare priser kan også være tilgjengelig gjennom en stor medlemskap butikken som Costco. En diplomat kan bli et medlemskap butikken og bli kvalifisert for spesielle forhåndsavtalte rabatt programmer, slik som de som tilbys gjennom Costco Auto Program.
7

Bruk utsalgspriser, Credit Union priser og medlemskap klubb priser for å finne ut den beste tilgjengelige prisen for den spesifikke merke og modell diplomat er interessert i å kjøpe. Presentere disse tallene til eventuelle eksport salgsteam for garantert lav prising, med diplomater skatt og toll-free fordeler kortet. Du kan også tilby å betale $ 500 i løpet faktura og be om å se fakturaen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/selling-car/car-appraisals/150072.html

Previous:
Next:

Bil medarbeidersamtaler