Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lage en Four Wheel Drift

Drifting er en voksende formen for motorsport i USA og rundt om i verden. Det krever avanserte kjøreferdigheter og skaper en spektakulær scene, med røyking dekk og biler sklir sidelengs, tilsynelatende ute av kontroll. Lære å drive er ikke så komplisert, og innebærer å få dekkene utover deres synspunkt vedheft. En fire-hjuls drift betyr at alle dekkene sklir sidelengs over banen, i stedet for å rulle fremover som de vanligvis gjør. Du trenger
Stor, åpent område
Cone
Bakhjulsdrift, manuell girkasse kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Place kjeglen ned som en markør i det åpne området. Kontroller at det er nok plass rundt den med noe solid å treffe.
2

Approach kjeglen med jevn hastighet. Som du passerer membranen, raskt styre mot det. Som du føler deg bli kastet på utsiden, trykker hardt på gassen. Baksiden av bilen vil begynne å gli utover, så bakhjulene begynner å spinne.
3

Drei rattet, raskt, mot utsiden. Dette er kjent som styring "inn" i drift. Du styrer vinkel og retning av drift ved hjelp av rattet og gassen. Steer mer mot utsiden for å drive bilen videre mot utsiden av hjørnet, og bruke mindre styring inngang for å bringe bilen tilbake mot innsiden av hjørnet. Hver bil og sjåfør kombinasjonen vil ha litt ulike resultater, slik praksis vil hjelpe deg å forstå akkurat hvordan bilen reagerer.
4

Stopp drift ved å styre hardere mot utsiden og ved å slippe gassen og venter på bakhjulene til å begynne å rulle i riktig hastighet og få trekkraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149039.html

Previous:
Next:

driving tips