Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Car Rental Process

Enten du er ute å reise over hele landet eller bare trenger en bil mens din er på verksted, alle finner seg i behov av en leiebil på enkelte punkt. Men å leie et kjøretøy kan være en forvirrende forsøke, med mye papirarbeid og ukjent terminologi. Med litt forberedelse, men kan du snart kjører motorveien i drømmen din kjøretøyet. Instruksjoner
en

Bestem dine kjøretøy behov. Nesten alle typer kjøretøy kan leies, men å vite nøyaktig hva du trenger vil du spare tid og penger. En familie på fire reiser for en uke sannsynligvis ikke bør leie en sportsbil. Hvilken type kjøretøy du leie vil også avgjøre hvor mye du betaler per dag, med større kjøretøy vanligvis koster mer enn kompakte seg.
2

Shop for alternativer. Avhengig av utleie selskap og sine reiseplaner, kan leiepriser variere. De fleste selskaper tar i en av fire måter: en daglig rate pluss en kostnad per kilometer, en daglig rate som inkluderer noen gratis miles per dag, en daglig rate med ubegrenset kjørelengde, og en sats som har fri kjørelengde dersom kjøretøyet er leid for en lengre tidsrom. Bruker Internett til å sammenligne priser på forhånd vil spare deg for penger.
3

Vurdere andre kostnader. Skatter vil bli belastet og lagt til regningen. Skatter varierer fra staten, og kan være opp til 30 prosent for internasjonale utleie. Husk å ringe på forhånd og spørre hva skattesats vil bli belastet. Et ekstra gebyr ofte belastet hvis et kjøretøy er droppet av på et annet sted enn det ble leid på. En annen kostnad å vurdere er bensin. De fleste selskaper gir deg en full tank av gass når du leier bil og forventer at bilen skal returneres med full tank eller de vil belaste deg ekstra.
4

Evaluer din forsikringsdekning. Når du leier en bil, du kjører noe som ikke er ditt, men er verdt titusener av dollar. Det er mange forsikring alternativer at selskapene vil prøve å selge deg, så det er best å vite på forhånd hva din personlige forsikring dekker og hva den ikke.
5

Inspiser bilen før signere papirene. Du vil være ansvarlig for alt som skjer med bilen, så sørg for å inspisere bilen med selger, og se etter bulker, mangler eller andre skader. Selgeren skal gjøre notater av alle preexisting skader, slik at du ikke vil bli holdt ansvarlig.
6

Kjør sikkert. Å kjøre en ny bil tar mer konsentrasjon fordi alt fra bremser til styringsgruppen er annerledes enn den bilen du er vant til å kjøre. Juster alle speil og sørg for at du vet hvor alle kontrollene er før kjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148684.html

Previous:
Next:

driving tips