Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Ni-tommers Ford lastebil Spesifikasjoner

The Ford ni-tommers differensial er Fords mest populære og etterspurte bakenden differensial. Det kom på flere ytelse biler som Ford Mustang, og på pick-up lastebiler som inkluderte Ford F-100 og F-150 pickups. Den ni tommers dukket opp på Ford Vogner løpet 1957 og på Ford pickups fra 1958 til tidlig på 1990-tallet. Visuelle spesifikasjoner og store forskjeller

Blant flere visuelle spesifikasjoner lett merkbare på en Ford ni-tommers er størrelsen på den viktigste transportør og aksellagrene, sammen med antall splines på aksel aksel. Ford lastebiler hadde de større aksellagrene sammen med 31-spors aksel aksel. De aksellagrene hadde en 1/2-inch tynn tråd og en 3/4-inch socket. Disse variantene var mer heavy-duty og det foretrukne valget av ytelse bil teknikere.
Gear Ratio og dimensjoner

Siden ni-tommers løp for nesten tre tiår, det gikk gjennom flere forbedringer og oppgraderinger til sine spesifikasjoner. For de tidlige modellene, varierte sine girutvekslinger mellom 2.50:1 til 4.11:1, mens lastebil varianter varierte rundt 4.30:1. I dag, noen selskaper tilbyr ring-og-pinion oppgraderinger for ni-tommer med girutvekslinger som spenner fra 2,75:1 til og med opp til 6.50:1.
Avtakbart Carrier med Positraction

Ford ni-tommers var standard utstyr som en flyttbar transportør, og dette betyr at hele bakenden differensial kunne komme av bakakselen uten demontering av hele aksel systemet. Som starter i midten av 70-tallet, lastebiler med ni-tommers kom med Positraction, eller "Limited Slip Differential" i dag. Dette gjør at bakakselen til automatisk å håndtere dreiemomentet på hvert hjul, som gir bedre ytelse i svinger.
Case Identifikasjonsspørsmål

Tre viktigste populære sakstyper dukket opp på ni- tommers bærere: den mye brukte C7AW-E, N saken D0OW-B og WAR 4025. Den C7AW-E var den varianten på Ford lastebiler opp til midten av 1980-tallet, sterkere enn andre fordi det ble gjort med en annen støpejern materiale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144035.html

Previous:
Next:

Trucks