Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan forbedre gass kjørelengde på en 2006 F150 5.4

De fleste eiere av 2006 F150 5.4 lastebiler kan spare penger på pumpen ved å ansette noen nye teknikker og utføre grunnleggende vedlikehold for å bidra til å forbedre gass kjørelengde. I forsøket på å spare gass, det er flere endringer du kan gjøre til din normale daglige kjøring rutine også. De fleste av vedlikeholdsrutiner, mens enkel, skal kun utføres av de med bil reparasjon opplevelse. Du trenger
Air filter
2006 F150 5.4 reparere manuell
Oil
Drensvannsoppsamler
oljefilter
Olje filter skiftenøkkel
Socket satt
Ratchet
drivstoff additiv
Olje additive
Nye tennplugger og ledninger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Hell en flaske med drivstoff tilsetning inn din gass tank . Deretter prop åpne panseret av F150 din, ta av oljepåfyllingslokket og hell i en flaske med olje additiv The drivstoff additiv renser motorens brennkammer, mens olje additiv smører motoren.
2

Skift tennpluggene som kobles til motoren din. Fjern ledningen fra nærmeste tennpluggen og deretter ta det tennpluggen ut. Trykk en erstatning plug seg på plassen sin og legge en ny ledning. Arbeid deg rundt motoren, håndtering hver plugg og ledning individuelt for å holde alt organisert.
3

Hold vinduene rullet ned når det er mulig, og begrense bruken av air condition.

4

Drive i lavere gir når det er mulig, og kutte ned på bruken av firehjulstrekk.
5

Trekk av oljepåfyllingslokket på venstre side av motoren kupé. Plasser renne pannen rett under tappepluggen under rammen. Fjern tappepluggen og la oljen fylle avtappingspannen. Ta oljefilteret ut av venstre side av motorrommet, og installere et nytt oljefilter. Hell ny olje inn i motoren din. Sett på oljepåfyllingslokket. Start opp din lastebil og la den varmes opp i fem til ti minutter. Slå av motoren og finne peilepinnen ved siden av oljepåfyllingslokket. Skyv peilepinnen og kontroller oljenivået. Oljen bør belegge peilepinnen opp til full-merket. Hvis ikke, tilsett mer olje. Rådfør deg med reparasjon for å bytte luftfilteret i luftfilterenheten.
6

Consult produsentens anbefalte dekktrykk klistremerket på døren jam på innsiden kanten av en av fordørene. Fjern ventilen stammen på dekket ditt ved å vri den mot klokken manuelt før den kommer ut. Plasser dekk trykkmåler over ventilen stammen for å få dekktrykket lesing. Finne ut om dette stemmer med produsentens anbefalinger og sjekke de resterende tre dekk på samme måte. Blås eller deflatere dekkene for å oppfylle produsentens dekktrykk vurdering anbefalinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142455.html

Previous:
Next:

Trucks