Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1986 Ford lastebil Specs

Fords 1986 lastebiler var noen av de mest solgte modellene i USA. Kjent for robuste arbeidsbelastning, ledet Ford lastebiler feltet i allsidighet og stil. Hver ny funksjon tiltrukket seg en ny generasjon av eierne, som satte pris på arbeidshest evne til lastebiler. Den godt støttet ramme ga Ford lastebiler et forsprang på de fleste andre merker av lastebiler i nyttelast avdelingen. Nytt for 1986

I 1986 Ford introduserte et nytt medium-duty truck de kalte Cargo. Det ble utpekt som en "low tilt cab." Det var ment å erstatte C-serien tilt cab som var populær på 1950-tallet. For 1986 Ford holdt F-150, som det var den mest solgte. Ford hadde også en heavy-duty drosje motor diesel lastebil modeller som skrøt en etter-kjøler systemet som resulterte i bedre drivstofføkonomi og mer makt. Også nytt for diesel lastebiler det året var et Jacobs Engine Brake, eller en Jake Brake. Det pleide motorens kompresjon for å bremse bilen når du bremser for en stopp. Ford har også innført en SuperCab versjon av Ford Ranger pickup lastebil. Det lagt ytterligere 17 inches til førerhuset, og et par av bakre hoppe setene var valgfritt. Tilgjengelig for Ranger S-serien var en 2.0L fire, mens andre modeller bare hadde en 2.3L fire og en 2.9L drivstoff-injisert V6 motor. Et alternativ som tilbys, men sjelden bestilte var en 2.3L turbo diesel.
Engine

I 1980 Ford oppdatert motoren for de fleste av sine lastebiler, og etter 1986 de oppdatert motorene var standard på alle biler. De 1986 Ford-Tilbys lastebiler hadde en rekke på seks og åtte-sylindrede motorer. En 300-kubikk-tommers rekkesekser var et populært valg som det var en low-end dreiemoment og svært pålitelig. Ford lastebiler kom også utstyrt med en 302 -, 351 -. Og 400-kubikk-tommers V8-motorer
The Body

1986 Ford hadde innført en SuperCab med mer plass i passasjersetet baksetet. Det ekstra plass i førerhuset resulterte i et noe kortere nyttelast seng. Ford lastebil fortsatt beholdt sin klassiske elegante, box-type design, men en liten redesign i fronten produsert en mager, slemmere profil. Lasten cab lastebiler, som Bronco og noen av varebiler som ble klassifisert som lastebiler, nå hadde mer innvendig plass.
Pris

Grunnprisen for en 1986 Ford diesel lastebil var $ 9600 mens prisklasse for Ford pickup lastebiler var $ 5000 til $ 6800. Selvfølgelig lagt alternativer til prisen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/142271.html

Previous:
Next:

Trucks