Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forskjeller i en Ford 9-tommers eller 8-tommers Differential

Bestemme på hvilke Ford differensial er et bedre valg for din bil avhenger av bilens bruksområde. Fordi differensialer, eller bak-ender, overføre kraften fra akselen til hjulene, kjøretøy funksjon og motorkraft både spille en rolle i avgjørelsen. Differential størrelse betegnelse kommer fra ringen gear, som i utgangspunktet overfører aksel inngående dreiemoment. Boenhet styrke, tannhjul som brukes og aksel spline tall er alle hensyn i å skille mellom Ford 8 - og 9-tommers differensialer. 8-tommers differensialer
p Som aksjen påkjørsel på de fleste Ford-biler i 1960 og 1970, 8-tommers differensialer er lettere i konstruksjonen og har et 28-spors aksel. Ifølge Ford Muscle, det er ikke mange kostnadseffektive oppgraderingsmuligheter for 8-tommers differensial. Imidlertid kom de lager med mange av de samme interne komponenter, inkludert edderkopp tannhjul, side tannhjul og kulelager. Ford Muscle fastholder at åtte-tommers differensial vil holde seg bak de sterkeste 289 og 302 kubikk-tommers motorer samtidig som £ 100. lettere enn 9-tommers differensial.
9-tommers differensialer

Noen ganger sammen med høy ytelse bil og heavy-duty lastebiler, er 9-tommers differensial ansett tyngre og mer holdbare. Ifølge Ford Muscle, gir de en bedre overføring av kraft på grunn av tilgjengeligheten av både 28 - og 31-spline variasjoner. De 9-tommers differensialer er også utstyrt med større hjul-og aksel-lagerhus. Samlet har 9-tommers differensial flere oppgraderingsmuligheter for heavy-duty bruk. En annen stor forskjell, ifølge Ford Muscle, er styrken på 9-tommers enhet casing seg selv, særlig robust duty "N" saker, beregnet for enheter med 31-spline aksler og utstedt med lastebiler og biler med store motorer.

identifisere forskjeller

En rask måte å skille mellom de to, ifølge Ridgecrest, er å plassere en stikkontakt med en forlengelse på de laveste husboltene, der aksel møter boliger. Hvis forlengelsen stangen treffer tilfelle, er det en 9 tommers differensial. Hvis det ikke er noen hindringer, er det 8 tommer bak-ende. Ford differensialer har normalt en identifikasjon tag og sammenligne modellnummeret til en oppføring som ligner på den som finnes på drivverk gir nærmere detaljer om den aktuelle enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/141892.html

Previous:
Next:

Trucks