Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sports Cars >> Content

2006 BMW 330ci Specs

The 2006 BMW 3-serie har mange modeller, med 2006 det første året av den femte generasjonen av serien. The Ci representerer high-end, to-dørs valget av 330-modellen. Formen av lysene var den mest merkbare legeme stil endring i den nye generasjonen. Motor

330 Ci motor er en front-basert in-line sekssylindrede med en 10.2 komprimering. Motoren har fire ventiler per sylinder med variabel timing og kamaksel. Bilen treffer maksimal effekt ved 5900 rpm, som representerer 228 hestekrefter. Den vannkjølte motoren har en vannkapasitet på 496.5cc/cylinder.
Suspensjon og Fuel

330ci er bakhjulsdrift med hjuloppheng foran. Forakselen har en stabilisator bar og spiralfjærer. Bakhjulsopphenget er multi-link uavhengig med både stabilisator bar og spiralfjærer. Den 330ci har en 16,6-liters bensintank og får 23 mpg /highway og 20 mpg /byen.
Bremsing og sikkerhet

Bilen har fire- hjul anti-lock bremser og en brems-assist system. BMW inkluderte en kurvebremsekontroll. Skivebremsene er ventilert på alle fire hjul. Med elektronisk brems distribusjon, bilen kan kompensere hvis en brems er slipping. Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer de tre-punkts hjul sikkerhetsbelter på alle fem seter samt kollisjonsputer foran, side og tak.
Eksteriør og interiør

utsiden av bil måler 176,7 inches lang med en bredde på 69,2 inches. Det står 53,9 inches høy og full svingradius er 34,4 meter. BMWs forsøk på å gjøre baksetet brukbare for voksne resulterte i liten forskjell foran og bak takhøyde. Foran: takhøyde er 37,5 inches og bak takhøyde er 36,5 inches. Front benplass når 41,7 inches, mens bakre benplass er bare 33,2 inches.
Standardfunksjoner

Standard funksjoner omfatter to strømkilder seter, en "hukommelse" sete som beholder personlige innstillinger og et baksete å utvide bagasjerommet lagring. Nøkkelfri adgang, elektriske vinduer, og auto-on frontlykter er inkludert, samt strøm sluser og en kjørecomputer. Komplett med en opplyst visir forfengelighet og koppholdere for bekvemmelighet, interiøret er laget for å være praktisk, men likevel komfortable.
Garantiinformasjon

Mens utvidede garantier er tilgjengelige, standard Garantien er four-years/50, 000 miles og omfatter vedlikehold og veihjelp. Drive-tog garantien dekker samme periode. BMW garanterer 330ci mot rust i 12 år og ubegrenset km i løpet av den tiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sports-cars/138960.html

Previous:
Next:

sports Cars