Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hva er barnevennlige Cars?

Når du har barn, kan plukke ut et kjøretøy være en enda mer komplisert oppgave enn det normalt ville være. En familie kjøretøy må ha plass til hele familien og ha de funksjoner foreldrene ønsker til både seg selv og sine barn. Mens noen anser bare store kjøretøy "familie" biler, noen sedan og mindre SUVer som fungerer godt for de med barn. Dodge Grand Caravan

I 2009 pekte Forbes magazine ut barnevennlige seter av Dodge Grand Caravan. Disse setene kan dreies rundt, og de kan kaste seg for å gjøre plass for ekstra last. The Grand Caravan leveres i fem forskjellige utstyrsnivåer som alle har denne funksjonen. Blant dem er Cargo Van, SE, Hero, SXT og Crew. The Grand Caravan selges for mellom $ 21,800 og $ 28,360. Sikkerhet funksjoner som sjåfør, passasjer-og sidekollisjonsgardiner er også inkludert.
Toyota Avalon

Consumer Reports viser Toyota Avalon som den mest familievennlige stor sedan på markedet for 2009. Avalon kommer i to forskjellige utstyrsnivåer, base og Limited. Avalon har en utsalgspris mellom $ 32,595 og $ 35,835. Begge trimme nivåer har en 3,5 liters V6-motor med 268 hk ved 6200 rpm. Bilen har plass til inntil fem personer. De elektriske setene er justerbare og barnesikring er inkludert.
Subaru Outback

Vurdert som en av de mest barnevennlige biler av Consumer Reports i 2009, Outback kommer i fem forskjellige modellvarianter. Disse inkluderer 2.5i, 2.5i Premium, 3.6R, 2.5i Limited og 3.6R Premium. The Outback selges for mellom $ 23,195 og $ 29,195. Å rydde rommet, har bilen andre rad sammenleggbare seter. Den 2.5i Limited modellen har også valgfrie DVD-spillere for barna å se. Driver, forsiden, passasjer-og sidekollisjonsgardiner er inkludert for sikkerhet.
Honda Accord

Honda Accord er en langvarig sedan vurdert som den beste familien sedan av Consumer Reports for 2008. 2011-versjonen av accord selges for mellom $ 21,180 og $ 23,580. Accord har plass til to passasjerer i forsetet og tre i baksetet. Alle modellvarianter har andre rad sammenleggbare seter og barnesikring. En førstehjelp kit er inkludert som en tilleggsfunksjon og sjåfør, passasjer, front side og side gardin airbags er standard.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138345.html

Previous:
Next:

sedan