Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1981 Datsun 210 Spesifikasjoner

Blant en rekke japanske biler som begynte å treffe den amerikanske kysten i slutten av 1970 og begynnelsen av 1980-tallet på grunn av drivstoff knase på den tiden, var Datsun 210 eller "Sunny" en populær bil. Bilen kom i både kompakt og vogn versjon, appellerer til en rekke forbrukere inkludert familier og unge som var kostnadsbevisste. Den 1981 210 var en del av en produksjonslinje som fortsatte til 1982 da Datsun kompakt gjennomgikk re-engineering. Body Variasjoner

The Datsun 210 var tilgjengelig for forbruker i en fastback vogn form samt en coupé-modell. Bilen som selges som en to-eller fire-dørs sedan også. Logoer tilkjennegitt variasjoner å skille sin produksjon for forbrukerne internasjonalt. Imidlertid var Datsun 210 den amerikanske versjonen

Den amerikanske vogn bare kom i ett alternativ:. På fastback modell. Ingen større vogn størrelser var tilgjengelig for forbrukerne. Kroppen på vognene kom med sin karakteristiske vinyl faux-trepanel på siden skal vises sammenlignes med innenlandske vogn tilbud.
Motor og girkasse Detaljer
p Som forutsatt i tidligere årsmodeller, kom 210 med A-serien Datsun motoren (A-12 modell spesielt for USA og senere på A-14). Avhengig av forgasseren oppsett, kan standard motor produsere mellom 50-84 hestekrefter. Alternativt kan en forbruker få bilen med en sterkere 60 serie motor (A15-modellen).

Motoren kom med en 5-trinns manuell girkasse. Transmission gikk som en bakhjulsdrift komponent på alle B210 variasjoner.
Suspensjon og drivstoffytelse

Forrige årets modeller hadde en blad-våren utforming i suspensjon. Men 1981-modellen i stedet brukt en live aksel støttes av spiralfjærer.

Som mange utenlandske komprimerer, Datsun 210 langt bedre enn innenlandske biler med gass ytelse. Jo sterkere A15 motor med manuell girkasse produsert 47 mpg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138139.html

Previous:
Next:

sedan