Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Cadillac Restoration Process

The Cadillac er kjent for luksus, som er en grunn mange av eierne velger å gjenopprette sine gamle Cadillacs stedet for å selge eller ødelegge dem. Med riktig mengde tid, verktøy, arbeidsplass og albue fett, kan du gjenopprette Cadillac nær sin opprinnelige tilstand. Du trenger
Work plass
Sveising verneutstyr
Lagring containere
Sandpapir
Strøm sander
Jack
Jack Stands
Utvendig maling
Primer
Socket sett
Grease
Cadillac re-chroming kit
Ratchet
Cadillac reservedeler
Automotive verktøy
Cadillac re-møbeltrekk kit
Tire jern
Air kompressor
Motor heise
Håndholdt sveiser
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Samle blader, håndbøker, og guider som tilbyr tips om Cadillac restaurering prosessen.

2

Rengjør en arbeidsplass som vil imøtekomme dine bildeler. Sørg for at denne plassen er fortsatt organisert for å sikre at delene vil være lett å finne.
3

Marker oppbevaringsbokser som skal inneholde de nye delene, gamle deler og deler som vil bli gjenopprettet.

Fjern Car Komponenter
4

Fjern panseret, koffertlokk, støtfangere foran og bak, dører, baklykter, frontlykter og front grill. Bruk en bil jack løft og sikre bilen. Fjern hjul, hjulenhetene og aksler.
5

Fjern motoren og dens komponenter. Plasser dem på din arbeidsplass. Oppbevar bolter og muttere i en beholder og merke det.
6

Fjern bilens interiør. Dette inkluderer deler, komponenter fra konsollen, interiør trim, seter, tepper og fendere. En re-møbeltrekk kit spesifikke for Cadillac skal brukes til å reparere setene og ethvert interiør trepaneler.
Restaurering
7

Gjenopprett og erstatte alle ødelagte og rustne komponenter. Reservedeler kan kjøpes gjennom Cadillac forhandlere og bildeler kataloger.
8

Sjekk Cadillac kropp, bagasjelokk, trunk, ramme, fendere, gulvbord, hette og dør for riper og rust. Legemet av bilen skal være glatt. Reparere eventuelle skader med håndholdt sveiser.
9

Bruk kraften sander til sand utvendig og feste de nye fendere. Male et strøk med primer på Cadillac eksteriør. Når primeren har tørket, legg en fabrikk farge maling og fugemasse å male for å fullføre utvendig.
10

Gjenopprett overføring, motor, forgasser, dynamo og radiator. Sett på drivakselen, aksler, og bremsesystemer hvis det er noen skade.
11

Kontroller de elektriske komponentene for skade og erstatte ledninger etter behov. Installere baklykter og frontlykter, nye støtfangere, bremsesystemer, speil, frontrute og vinduer. Bruk en krom kit å re-chrome interiør og eksteriør trim. Erstatte Cadillac hjul og forsamlinger. Senk bilen og ta ut kontakten.
12

Install tepper og re-polstrede seter. Bruk de opprinnelige Cadillac farger og interiør materialer. Installer-kontroller, dørhåndtak, interiør, konsoll og dets komponenter. Prøvekjøre Cadillac å sikre at det fungerer riktig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138341.html

Previous:
Next:

sedan