Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

2000 Subaru Outback spesifikasjoner

Den første Subaru Outback ble introdusert i USA i 1996. Det var nært basert på Legacy. Subaru brukte uttrykket "Verdens første Sport Utility Wagon" som et slagord for kjøretøyet. De Outbacks produseres ved et anlegg i Japan, så vel som en i Lafayette, Indiana. 2000 Outback er en del av den andre generasjonen av Outbacks. Modell og produksjon

Outback er basert på Subaru Legacy kompakt modell og deler noen funksjoner. Det regnes som en crossover kjøretøy. Subaru Outbacks ri en forhøyet understell med 7,3 inches av bakkeklaring. Outback ble produsert i farger som svart granitt, tregrensen grønn, hvit bjørk, titan og winestone perle. Redesign av Outback i 2000 involvert større dimensjoner og en beskjeden restyling. I 2000 var denne bilen tilgjengelig som sedan eller stasjonsvogn.
Engine

2000 Outback har en 4-sylindret, 2,5-liters, 165-hestekrefter motor . Motoren krever blyfri bensin. Den har en maksimal slepe kapasitet på 2000 pounds. Den har også en multi-point injeksjon drivstoffsystemet. Outback er all-wheel drive.
Dimensjoner

2000 Subaru Outback har en 104,3-tommers akselavstand. Den har en total egenvekt på 3,485 pounds. Den utvendige lengde er 184,4 inches og utvendig høyde klokker inn på 58,3 inches. Subaru Outback er 68,7 inches bredt.
Egenskaper

Funksjoner på en Subaru Outback inkluderer cruise control, ekstern trunk utgivelsen, nøkkelfri adgang, tåke lys makt månen taket og bak vinduet defroster. Bilen har dagtid kjører lys samt komplekse overflate linse halogen pære frontlykter og tonet glass. Det er nok av funksjoner for interiøret også, inkludert bøtteseter, forsetet midtarmlene, låsbare hanskerommet og døren på gløtt advarsel. The Outback kan typisk sete fem personer og har fire dører. Blokkeringsfrie bremser er standard.
Andre spesifikasjoner

Gjennomsnittlig kombinert drivstofføkonomi for 2000 Outback er 21-25 mpg. Gasstanken kan holde ca 16,9 liter. Outbacks har 16-tommers lettmetallfelger samt setebelter foran med elektrisk pre-og kraftbegrensere. Bak barnesikring dørlåser er også tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136604.html

Previous:
Next:

sedan