Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Chevy Transmission Typer

Chevrolet biler er sett over hele landet brukes til flere formål, fra lastebiltransport industrien til daglig pendling. Overføring som brukes i disse kjøretøyene varierer like mye, fra de komplekse og datastyrt systemer av moderne kjøretøy til de eldre manuelle girkasser priset av sjåfører som liker å kontrollere bilenes ytelse. Aisin 81-40LE

Aisin modellen er en fire-trinns, forhjulsdrift automatgir først produsert for Chevy i Japan i 2002. Komponenter for overføring er elektronisk styrt, inkludert torque converter clutch og automatisk overdrive transaksel. Den Aisin modell overføring kan finnes i Chevrolet Aveos starten i 2004.
Hydra-Matic 4T40E/4T45E

Hydra-Matic er en automatisk, firetrinns, forhjulsdrift girkasse produsert av Chevy i Windsor, Ontario. Denne girkassen er på den lyse siden, veier mindre enn 200 kg., Som er fornuftig siden det er brukt i mindre og mellomstore Chevrolet biler, slik som kobolt, HHR og Malibu. Komponentene er elektronisk styrt, inkludert overdrive transaksel og torque converter clutch.
Hydra-Matic 4L60-E/4L65-E

Denne versjonen av Hydro-Matic er en fire-trinns, bakhjulstrekk girkasse med 600 kg. av girkasse dreiemoment. Den 4l60-E er bygget i Toledo, Ohio. Chevy lastebiler og SUVer, inkludert Colorado, Silverado, TrailBlazer, Avalanche, Tahoe og Suburban, alle bruker denne overføringen.
To-modus hybridtransmisjon

to- modus hybrid overføring er produsert i Baltimore, Maryland, og er brukt i noen Chevy hybridbiler. Denne overføringen har fire faste tannhjul, integrerte elektriske motorer med full motor-off funksjon slik at den elektriske motoren for å kontrollere bilen i byen kjøreforhold. Overføringen omfatter også driver girspaken, høyde og temperatur kompensasjon og elektrisk regenerasjon. Chevy Tahoe og Silverado hybrider bruke denne overføringen type.
GM Europe F35

GM Europe F35 er en fem-trinns manuell girkasse laget for Chevy biler med tverrstilt foran firehjulsdrift. Det er en av de lettere transmisjoner brukes ved automaker med en total vekt på mindre enn 100 kg. Modeller som bruker denne overføringen inkluderer Cobalt SS og HHR SS.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136151.html

Previous:
Next:

sedan