Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1953 Studebaker Specs

Å vinne priser for utformingen av 1953-modellene, Studebaker traff popularitet på 50-tallet med sin sjef og Champion biler. Imidlertid gjorde populariteten ikke helt følger selskapets plan for salg. Forbrukerne krevde de Studebaker coupe modeller heller enn sedan, og selskapet hadde planlagt produksjon for det motsatte markedet ønske. Totalt produserte Studebaker syv kroppen design i 1953 sentrert rundt de to motoralternativene i den sekssylindrede Champion og de åtte-sylindrede Commander biler. Den sekssylindrede Champion

Oppkalt Champion 6, kom den mindre Studebaker i enten en to-eller firedørs-sedan design. Kjøper den som en coupe eller som en cabriolet var også et alternativ.

Sekssylindret motor inkludert en boring og slaglengde måling av tre inches med 4 inches, og utformingen dekket en kubisk forskyvning av 169,5 inches. Kompresjonsforholdet var avhengig av overføringen avstemt til motoren. Med den manuelle versjonen var det 7,0-til-1. Med automatgir, målt kompresjonen 7.5-til-1.

Motorens kjølesystem var vannbasert og hadde et design muligheten til å kjøre med eller uten en varmekilde.

Makt Champion 6 motor målt ut til 85 hestekrefter ved 4000 RPM. Maksimalt dreiemoment nådd 138 pounds per fot på 2400 RPM.

Akselavstand på kjøretøyet dekket 120,5 inches fra hjul til hjul.

Fuel kapasitet på Champion 6 båret opp til 18 liter gass mens motoren gjennomført 5/4 av motorolje.
Åtte-Cylinder Commander

Kalt Commander V8, jo større Studebaker valg kom også i to-og fire- dør-kropp valg og muligheter for en cabriolet eller hardtop.

Akselavstanden måles ut til 116,5 inches på sedan og litt mer på 120,5 inches på kupeer og kabrioleter. Bredden av bilen fra side til side 71 inches målt. Bilen var 201,9 inches fra ende til ende. Høyden på bilen nådde 56,4 inches.

Åtte-sylindrede motoren er installert i Commander modellen hadde en boring og slaglengde måling av 3 3/8 inches med 3 1/4 inches. Motoren størrelse i cubic inches målt 232,6. Motoren kompresjon varierte ikke liker Champion 6-tallet; det vurdert en ratio på 7,0-til-en

Commander motorkraft nådd 120 hestekrefter ved 4000 rpm.. Det maksimale dreiemomentet utført av Commander målte 190 fot-pounds på 2000 rpm. Bilen hadde en toppfart på 93 mph.

Commander motoren var vannavkjølt også, inkludert muligheten til å være fullpakket med eller uten en varmekilde.

Fuel kapasitet på større kjøretøy var den samme som den Champion 6 ved 18 liter. Men motoren tok opp litt mer olje på 6 liter.
Suspensjon og girkasser

For Champion modell, var tre overføring design mulig. Standard girkasse kom som en tre-trinns manuell pakken. De valgfrie design var en tre-trinns manuell girkasse med overdrive og Borg-Warner Automatic Drive.

Suspensjonen på Studebaker 1953-modellene beholdt en konge pin design snarere enn et kuleledd på suspensjon våren. Bakhjulsopphenget brukt bladfjærer med en konvensjonell Hotchkiss-stasjonen differensial.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137825.html

Previous:
Next:

sedan