Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1991 Toyota Corolla Rod Bolt Torque Specs

The Toyota Corolla er en mellomstor sedan med et rykte for pålitelighet. 1991 Toyota Corolla var en del av den sjette generasjonen av corollas. 1991 Toyota Corolla base, DLX, SRS og LE trimmer kommer med en 1,6-liters 102-hestekrefters motor. En kraftigere 1,6-liters 130-hestekrefters motor var tilgjengelig med GT-S trim. Tiltrekkingmomentene spesifikasjonene for begge motorer er de samme på grunn av deres felles forskyvning størrelse. Rod Bolt og veivaksel Torque

dekkplaten boltene på trekkstangen har 36 ft-lbs av dreiemoment. Den kobler stang forbinder motorens stempler til veivaksel sin. Bolten koble skivene til veivakselen har 87 ft-lbs av dreiemoment. De viktigste bærende cap bolter koble veivakselen til motorblokken har 44 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder flex plate til veivakselen har 47 ft-lbs av dreiemoment.
Engine Block og Topplokk Torque

hodet bolter koble topplokket til motorblokk har 44 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder eksosmanifold til topplokk har 18 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som kobler inntak manifold til topplokket har 14 ft-lbs av dreiemoment, og boltene som forbinder kamaksel til topplokket har 9 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder timing kjeden til motorblokk og til kamaksel har 27 og 43 ft-lbs, henholdsvis.
Oil Torque

Boltene koble bunnpannen til motorblokken har 3,5 ft-lbs av dreiemoment. Bolten forbinder olje pickup tube på oljepumpe har 7 ft-lbs av dreiemoment, og boltene som forbinder oljepumpe til motorblokk har 16 ft-lbs av dreiemoment. Boltene som forbinder olje pakningsholder til motorblokken har 7 ft-lbs av dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138226.html

Previous:
Next:

sedan