Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Volvo S80 Turbo Problemer

The Volvo S80 Turbo er en luksuriøs bil med høy ytelse motor . S80 er utstyrt med enten twin- turbo eller turbo -diesel motor. Den er tilgjengelig med en automatisk eller manuell girkasse. Fakta om Volvo S80 Turbo

Volvo S80 har et par T- modellene , S80 T4 som har 180 hestekrefter og S80 T5 som har 240 hestekrefter . Disse bilene har en firesylindret direkte innsprøyting turbo bensinmotor. De turboladede biler ikke har makt men som for S80 T6 , som har 268 hestekrefter .
Problemer

Volvo S80 T- modellene er utsatt for en rekke problemer , fra suspensjon til datamaskinen og elektriske problemer , spesielt på eldre biler . Det er klager på dashbordet belysning paneler slå på for ulike instrumenter, for eksempel for de blokkeringsfrie bremser ( ABS) , stabilitet og traction control ( STC ) og motor. Disse elektriske problemer med varsellys skjer har forårsaket Volvo kjøpere avhør hvis det er faktisk noen problemer.
Hensyn

Mange av problemene med Volvo S80 Turbo biler har vært med ABS /STC systemet . Hvis det er en feil med ABS pumpe advarsel om at det har høyt trykk , bør du vurdere å ha ABS pumpe /modul ombygd eller erstattet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138322.html

Previous:
Next:

sedan