Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Ford Crown Victoria Police Interceptor Specs

The Ford Crown Victoria Police Interceptor har vært den primære rettshåndhevelse kjøretøy i over 15 år. The Police Interceptor er populært med mange politiet for en rekke årsaker. Disse inkluderer sin robuste, body-on-frame konstruksjon, en velprøvd, pålitelig motor som med vanlig vedlikehold krever noen reparasjoner, og i senere år, sin imponerende sikkerhetsfunksjoner. Videre gjør at Crown Victoria Police Interceptor er heavy-duty utstyr det å tjene mye lenger enn standard gatebiler, og gjøre det ønskelig for sivile, som kjøper bilene når politiet erstatte sine flåter. Drivverk

The Police Ford Crown Victoria Police Interceptor er utstyrt med en 4,6-liter, single-overhead-cam V-8 motor. Den produserer mellom 210 og 250 hestekrefter, avhengig av årsmodell. Motoren er utstyrt med en kraftig kjølesystem, en ekstern oljekjøler, og en kraftig dynamo, batteri og AC-kompressor. Den har en heavy-duty girkasse, som har sin egen eksterne væske kjøligere.
Chassis

The Crown Victoria Police Interceptor er en body-on-frame kjøretøy, som gjør bilen mer spenstig i ulykker. Etter kollisjoner, er det enklere og billigere å reparere. Bilen er også utstyrt med en heavy-duty suspensjon. Den har kraftige støt og fjærer med en tyngre rente, som igjen hever bilen nær en tomme høyere på bakken. Det kommer også utstyrt med tykkere anti-roll bars for mer kontrollert i svingene.
Interiør

Interiøret i Ford Crown Victoria Police Interceptor er også designet for bruke i rettshåndhevelse. Den kommer utstyrt med en kolonne montert Shifter og front bøtte seter uten midtkonsollen. Denne avstand mellom setene er brukt til å montere radioer og utstyr kontroller, og i noen tilfeller datamaskiner. Setene har anti-dolke plater, og valgfrie Kevlar ballistiske plater er tilgjengelige for inne i dørpanelene. Instrumentpanelet kommer med en kalibrert 140-mph speedometer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136926.html

Previous:
Next:

sedan