Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

2007 Dodge Charger 5,7 Specs

The 2007 Dodge Charger er en nyinnspilling av en klassisk amerikansk muskelbil. Kjøpere kan velge mellom standard SE-versjonen, jo kraftigere R /T utgave eller høy ytelse SRT8. Bare de R /T-modellen har en 5,7-liters V8-motor. Alle modellene er tunge og romslig med et bredt og imponerende frontgrill. Innsiden og ut

2007 Dodge Charger er 200 inches lang, 74,5 inches bred og 58,2 inches høy. Dens akselavstanden er 120 inches, og dens egenvekt er 3,727 pounds. Den er bygget på samme plattform som Chrysler 300 og Dodge Magnum. I motsetning til forgjengeren, er den oppdaterte Charger en fire-dørs sedan, ikke en coupe. Innvendig har bilen skinnstoler og strøm justerbare pedaler. Sin to-tone interiør har sølvfargede detaljer på dashbordet og hvit-faced målere. Bilen har plass til fem personer.
Motor spesifikasjon og Fuel Efficiency

The Dodge Charger R /T har en 5,7-liters hemi V8-motor som genererer opptil 340 hestekrefter og 390 ft-lbs. dreiemoment. De åtte-sylindrede motoren er utstyrt med multi-displacement teknologi, som slår ned halvparten av sylindrene når de ikke trengs, noe som gir en liten boost til drivstofføkonomi. R /T-modellen får 17 miles per gallon i byen og 25 på motorveien.
Enhanced R /T Performance Group

Enhanced R /T Performance Group er en spesiell pakke tilgjengelig for Charger R /T. Det inkluderer semsket trimmet oppvarmede seter, ytelse dekk, 20-tommers krom hjul og en sport-tunet fjæring og styring stativ. Sin oppgraderte eksosanlegget legger også 10 ekstra hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136519.html

Previous:
Next:

sedan