Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1975 Chevy Nova OEM Options

En ny generasjon Chevy Novas debuterte for 1975, med jevnere og litt rettvinklet linjer enn forrige generasjon. Mens metall var helt nye, stilen endringen var marginalt evolusjonær: akselavstand var den samme som før (111 inches), var totale dimensjoner ganske lik, og de samme karosserivarianter var tilgjengelig. Den nye modellen var ganske populært blant kjøperne, med over 272 000 eksemplarer produsert. Trim Nivåer og karosserivarianter

Chevrolet tilbudt '75 Novas som en firedørs sedan, todørs coupe eller to-dørs kombikupé. Kombi var det dyreste alternativet av de tre. Trimme nivåer begynte med bargain-utgaven Nova S, som var bare tilgjengelig som en to-dørs coupé. Standarden "Nova" trimme nivå var tilgjengelig i alle tre karosserivarianter. Ett steg opp, tilbød Nova Custom mindre trim oppgraderinger til interiør og eksteriør, og var også tilgjengelig i alle tre karosserivarianter. Top of the line var den nye Nova LN (for "Luxury Nova"), som er tilgjengelig som enten en fire-dørs sedan eller en to-dørs coupé. LN inkludert spesielle fender merker, flere karosserilistene, elektriske låser, air condition og mer plysj sitteplasser. Alle modellvarianter kunne komme med noen Nova motor.
Powertrain Options

Basen motor var en overhead-ventil, in-line sekssylindrede fortrenge 250 cubic inches ( 4,1 liter). Den hadde en støpejern blokk, syv hovedlagre, hydrauliske ventil løftere og en Rochester ett fat forgasser. Kjører med en 8,25-til-1 komprimering, det produsert 105 hestekrefter og 185 fot-pounds av dreiemoment. V-8 makt var tilgjengelig i form av en 262-kubikk-tommers (4,3-liter) overhead-ventilers motor, som produserte 110 hk og 200 fot-pounds av dreiemoment. Også tilgjengelig var Chevy 350-kubikk-tommers (5,7-liter) V-8 (salg kode L65) som gjorde 145 hk og 250 fot-pounds av dreiemoment, ved hjelp av en to-barrel carb. En fire-fat-versjonen (salg koden LM1), som produserer 155 hk, var også tilgjengelig.

Standard girkasse var en tre-trinns manuell, bortsett fra på California biler med 350-motoren, som hadde en automatisk som standard . Dette var den tre-trinns Turbo-Hydramatic, ekstrautstyr på alle Novas. For biler som selges med 350 V-8, en spesiell Muncie firetrinns manuell kan også bestilles.

Andre spesifikasjoner og alternativer

The Super Sport (SS) utstyrspakke fortsatte, men det var bare en opptreden pakken, inkludert en mørklegge grill og spesielle hjul, og det kan bestilles med noen av de tilgjengelige motorene. 9087 Nova SSS ble solgt for modellåret 1975. Steel-belte radialdekk var standard utstyr for første gang i 1975, som var skivebremser foran. Regelmessig dekkdimensjon var E78-14, FR78-14s kom med Nova LN. Alternativer for 1975 inkluderte en vinyl toppen, air condition, en kassettspiller og en AM /FM stereo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/138213.html

Previous:
Next:

sedan