Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Chevrolet Cobalt 2009 Funksjoner

General Motors '2009 Chevrolet Cobalt kommer i kompakt sedan og coupe-modeller. Selv om bilen er relativt rimelig, pakker den lille bilen et slag i funksjonene avdelingen. Lovende sikkerhetsfunksjoner og et relativt kraftig motor for en kompakt leveres som standard på grunnmodellen. Andre funksjoner er tilgjengelige i Cobalt sin LS, LT og SS-modeller. Safety Features

2009 Chevy Cobalt er standard sikkerhet funksjoner inkluderer doble kollisjonsputer foran og gardin sidekollisjonsputer som bidra til å gi en mur av beskyttelse rundt føreren i tilfelle en ulykke. Bilen kommer også med et dekk-trykk skjerm, kjørelys og GMs OnStar Assistance System med ett års service. OnStar gir ekstra sikkerhet i tilfelle du blir arbeidsufør i løpet av en ulykke ved å varsle medisinsk og motorveien hjelp. Ifølge Consumer Guide Automotive, kommer 2009 Chevrolet Cobalt med en fire stjerners frontal driver innvirkning sikkerhetsgodkjenning, et femstjerners frontal passasjer rating, og et femstjerners side bak passasjer rating.
Standard Features

2008 Chevrolet Cobalt kommer med en 2,2-liters 4-sylindret motor og en fem-trinns girkasse. Bilens standard funksjoner inkluderer satellitt-radio med en tre måneders prøveperiode, en digital-mediespiller-tilkobling og en am/fm/cd/mp3 spiller. Bilen leveres med en front bøtte seter og en høydejusterbar førersetet. Automatiske frontlykter og en bakre defogger fremme tilstrekkelig driver visjon, og utenfor temperatur monitor legger et nivå av luksus til bilen. The Cobalt kommer også med en hindre tyveri.

Valgfrie funksjoner

2009 Chevrolet Cobalt tilbyr valgfrie funksjoner, inkludert strøm vinduer, dører, låser, luft condition og fjernkontroll nøkkelfri adgang for de oppgraderte LT og LS modeller av kjøretøyet. Den Cobalt SS kommer med smidde aluminiumsfelger, en forestilling håndtering hjuloppheng, en bakre spoiler, en syv-høyttaler premium audio system og andre sportslige alternativer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136435.html

Previous:
Next:

sedan