Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Typer av Mercury Cars

Kvikksølv er en bilprodusent som eies og drives av Ford Motor Company. Bilprodusenten har produsert mange biler i hele sin historie om i den moderne epoken utvalg av kjøretøyer har krympet betraktelig. Som i 2010, tilbyr Mercury bare fire modeller for hele sin lineup av kjøretøy, selv om disse modellene er delt inn i bensin og bensin-elektriske hybridbiler. Mercury Sedan

Som i 2010, tilbyr Mercury to sedan stil bil modeller --- det Milan og Grand Marquis. The Mercury Milan er den minste av de to sedan og sport en I-4 2,5 liters 16-ventilers Duratec motor som får ca 33 miles per gallon på motorveien. Milan er også tilgjengelig med en 3,0 liters V6 Duratec-motoren, som kan akseptere blyfri bensin eller E85 alternativt drivstoff.

Mercury Grand Marquis har store sittende mellomrom, skinn interiør og kommer lager med en V8-motor som leverer 224 hestekrefter. Som visse konfigurasjoner av Milano, er Grand Marquis i stand til å kjøre på blyfri bensin eller E85 alternativt drivstoff. Bilen er også en av de eneste sedan i sin klasse for å operere med bakhjulsdrift.
Mercury SUVer

Som i 2010, to sport utility vehicle modeller er produsert av Mercury --- Mariner og fjellklatrer. Mariner er mer kompakte av de to SUV-modellene og tilbyr drivere begge fullt blyfri bensin og flex-fuel E85 alternativer for drivstoff behov. Kjennetegnene på denne Mercury modellen er tilleggsfunksjoner som tale-aktiverte GPS, tilgjengelig restriktiv kjøremodus for tenåringer og "aktiv park assist"-teknologi for å hjelpe sjåførene lukeparkere.

Mountaineer skryte plass nok å passe sju og fortsatt opprettholde en stor bagasjerommet. Den store SUV har en rekke funksjoner som hjelper sjåførene i å kompensere for sin størrelse som "Roll Stability Control" som overvåker dekktrykket for å opprettholde aktivt grep med kjørebanen. The Mountaineer tilbyr også et utvalg av V6 eller V8-motorer med en slepekapasitet på opp til £ 7040.
Mercury Hybrider

Mercury har flyttet inn i den moderne epoken med hybrid teknologi tilgjengelig for flere av sine biler. Per 2011 Mercury Milan og Mariner er tilgjengelig i hybrid gass /elektriske versjoner. Disse kjøretøyene gir økt drivstofføkonomi enn tradisjonelle gass og alternative E85-motorer. Drivstofføkonomi for Milan hybrid anslått til 41 miles per gallon i byen og 36 mpg på motorveien. Drivstofføkonomi for Mariner hybrid er anslått til 34 mpg i byen og 31 mpg på motorveien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136434.html

Previous:
Next:

sedan