Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1957 Chevrolet Specs

The 1957 Chevy representerer kallenavnet gitt til 1957 Chevrolet, en sedan kjøretøyet først introdusert i 1956. General Motors ønsket å appellere til den store bilen forbruker, og 1957 Chevy passer regningen. Produsert i en rekke to-tone farger felles for biler på den tiden, 1957 Chevy dag er fortsatt jaget etter med bil samlere. Motoren systemet var lett å jobbe på og selve bilen romslig inni. Mange enheter er fortsatt holdt kjører i dag av entusiaster og Chevy fans. Motor Detaljer

Standarden 1957 Chevy modell ble solgt med en seks-sylindret motor kalt "Blue Flame Six". Utformingen tilnærmingen som brukes i en innebygd oppsett for sylinderen posisjonering. Hensikten var å gi en motor som kjørte jevnere og brukt gass litt mer forsvarlig enn de åtte-sylindret motor alternativet.

Åtte-sylindret motor alternativet kom i par alternativer, alt 265-283 kubikk inches i fortrengning, avhengig av hvilken motor ble valgt. Den nedre V-8 produsert en komfortabel 250 hestekrefter.

Åtte-sylindrede motorer med en dobbelt-fat set-up forgasser modell, en fire-fat forgasser versjon og den første Chevy innsprøytningssystem uten forgasseren for forbrukerne .

åtte-sylindrede 283 kubikk tomme motoren var så kraftig sette ut 283 hestekrefter, ble det begrenset i NASCAR racing fordi det holdt å slå andre merker. Dette fortsatte fram til 1970.
Transmission

1957 Chevy også innført nye Turboglide overføring for første gang som et alternativ, i tillegg til muligheten for romanen bensininnsprøytning. Dessverre på en forestilling basis utformingen hatt problemer, og forbrukerne har valgt den mer pålitelig Powerglide overføring i stedet.

Manuell girkasse kom med en tre-trinns oppsett. Automatgir var ikke tilgjengelig på det tidspunktet

Body Choices

Bil kroppen pakker kom i tre kategorier for 1957 Chevy:. Den 1-50, de to-ti og Bel Air som luksus alternativet. Alle tre kategoriene ble konstruert med signaturen halefinnene.

Bel-Air-modellene kom med gull trim på kroppen sidene og fire dører. Den øverste enden modellen hadde også rikelig med logo arbeid på grillen, betont med gull.

Mid-range modell, kalt "Delray," representerte to-ti-versjonen. Dette kom i en to-dørs design som begynnelsen på en kompakt bil for 1950.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/137633.html

Previous:
Next:

sedan