Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

1995 Chrysler Cirrus Problemer

Grunnlagt i 1925, er Chrysler en av de opprinnelige Detroit bilprodusentene som har fortsatt sin suksess inn i det nye årtusenet. Chrysler Cirrus ble produsert fra 1995 til 2000. I likhet med flertallet av andre masseproduserte biler, har Cirrus opplevd flere feil som resulterte i tilbakekallinger, slik som de i 1995-modellen. Topplokk Plug

I januar 1996 ble rundt 40.000 Cirrus biler tilbakekalt på grunn av et problem med motoren sylinder. Topplokket oljepluggen var defekt og ikke klarte å tette skikkelig. Dette truet oppdemning av olje i topplokket. Dette tetting problem noen ganger førte til oljelekkasje, noe som potensielt kan forårsake en brann i motoren.
Drivverk

Noen ganger problemer og minnes ikke bare forekommer i titusenvis men i hundretusener. Slik er tilfellet med 1998 tilbakekalling av mer enn 685 000 Cirrus kjøretøyer, inkludert 1995-modeller. Problemet var en defekt kabel i automatgir. Kabelen på problemet koblet shifter og tenningsnøkkelen. Resultatet var at Shifter knappen kan bli sittende fast. På grunn av den kraften som kreves for å flytte Shifter, var skjøtestiften mer sannsynlig å lide brudd, rendering sperreanordningen formålsløse.
Front Suspension

Rundt 599000 Cirrus modeller fra 1995 ble tilbakekalt på grunn av problemer med forstillingen. Kuleleddet av den nedre styrearm manglet smøring, og som et resultat, en tendens til å separere. Dette skillet kan føre til tap av styring, potensielt plassere drivere i fare.
Bremser

I 1996, 151800 minnes av Cirrus ble utstedt for brake master sylinder. Bremsene hadde problemer med lekkende væske forårsaket av en defekt stempeltetningen. Væsken lekkasje kan forårsake bremsene å være ineffektiv. Selv instrumentpanelet skal lyse opp og advare føreren av problemet, legger den fortsatt operatøren i fare for å krasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/136368.html

Previous:
Next:

sedan