Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> sedan >> Content

Hvordan vite Hvis kjøretøyet All Wheel Drive?

All-Wheel Drive, eller AWD, er et system noen biler bruker til å engasjere seg enten foran eller bak hjulene når trekkraft er tapt mens du kjører. Firehjulsdrift er egentlig "Best-wheel drive." Med dette systemet overfører kjøretøyet faktisk kraft til hjulet eller hjul som har best veigrep slik at kjøretøyet kan gripe veien til enhver tid. Disse bilene er de sikreste i dårlig vær og kjøreforhold. Firehjulsdrift er best for kjøring på veier og gater, men ikke så nyttig for off-road eventyr. Du trenger
Computer
Internett
Gyldig debet-eller kredittkort i ditt navn
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk bruksanvisningen for din redskap for å finne ut om bilen er AWD. Det bør være oppført under funksjonene. Hvis ingenting er nevnt om AWD, bilen sannsynligvis ikke er utstyrt med det.
2

Se under bilen mens den er slått av for navhylse. Skaftet ser rett og slett ut som en stor bar som går fra front til bakre aksel. Hvis du ser en aksel aksel som går fra front til bakre aksler, har du en all-wheel drive kjøretøy.
3

Logg på internett med datamaskinen. Gå til Experian AutoCheck nettstedet oppført kan legge inn bilens VIN nummer og kjøpe en bil rapport for ditt kjøretøy. Denne rapporten vil inneholde noen ulykker denne bilen har vært i, samt tidligere eiere, og hvis du har firehjulsdrift eller ikke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/sedans/135950.html

Previous:
Next:

sedan