Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan kjøre en hybridbil for maksimal effektivitet

Mange viktige elementer for å oppnå maksimal drivstoffeffektivitet som du kjører en hybrid bil er de samme som for andre kjøretøyer. Andre problemer, for eksempel effekten av stop-and-go urban kjøring, er dramatisk annerledes i en hybrid. For eksempel Toyota Prius EPA rangeringer er høyere for bykjøring enn for landeveiskjøring, som Prius bruker ikke drivstoff når den stopper og motoren går på tomgang. Instruksjoner
en

unngå aggressiv kjøring, fart og pedal-to-the-metal akselerasjon. Gradvis akselerasjon og retardasjon er viktig for hybrid drivstoffeffektivitet, akkurat som det er i andre biler.
2

Bruk air-condition med måte å øke drivstoffeffektiviteten. Laboratorietester utført av Idaho National Laboratory har vist at å bruke air condition har en dramatisk effekt på drivstofføkonomi i en hybrid bil.
3

Ta bilen i for regelmessige servicebesøk. En godt avstemt hybrid motor, med relativt ren motorolje, vil hjelpe deg å oppnå maksimal drivstoffeffektivitet.
4

Opprettholde riktig dekktrykk. Myke dekk redusere drivstofføkonomi, og dekk som er for hardt redusere håndtering og kontroll. Opprettholde trykket på nivået anbefalt av dekkprodusenten.
5

Bruk sunn fornuft. Bære ekstra vekt rundt i bilen vil redusere drivstoff-effektivitet.
6

Prøv ikke å kjøre hybrid i ekstrem kulde, som det reduserer drivstofforbruket.
7

Tillat god avstand mellom hybrid og bilen foran deg, som vil tillate deg å opprettholde bilens fart og unngå unødvendig oppbremsing.
8

forutse stopplys og andre stopp i flyten av trafikk med friløp eller bremser, slik at du ikke trenger å komme til en fullstendig stopp. Akselererer fra en fullstendig stopp krever mer drivstoff enn akselererer etter kystfart.
9

Bruk cruise control når det er mulig. Det kan hjelpe deg å unngå "tung fot på gasspedalen" syndrom som kan drepe god kjørelengde. En hybrid bil som kjører i 75 km /h vil bruke ca 10 prosent mer bensin enn samme kjøretøy vil på 65 mph.
10

Få en cruising pass eller transponder for bomveier hvis du bruker disse veiene jevnlig . Du øve drivstofføkonomi når du kan unngå unødvendige stopp og starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105254.html

Previous:
Next:

hybrid Cars