Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Hvordan å drive en BMW E46 Folding Top

Den E46 var en modell av BMW 3-serie solgt 1998-2005. Noen E46 modeller er cabrioleter. Det konvertible modellen kan leveres med enten en manuell kalesje eller en automatisk kalesje. Sistnevnte kalesje drives ved å trykke på og holde en knapp, mens den manuelle kalesje krever litt mer innsats for å senke. Likevel opererer E46 sin kalesje er grei med enten modell. Instruksjoner
en

Nedre vinduene ved hjelp av elektrisk vindu bryter. Sett giret i "Park" og sette i nødbremsen for sikkerhet.
2

tak i konvertible låsehendelen mellom solskjermer. Slå den mot urviseren og trekk det nedover. Inspisere området foran girspaken. Du vil se en knapp med en kalesje ikon. Skyv den.
3

Gå ut av bilen. Ta tak i bakre foten av det konvertible toppen, under den bakre glass. Løft den opp ca 1 fot. Under den, vil du finne det bakre dekselet. Trekk det bakre dekselet opp og bak-avdelingen å flytte den ut av veien. Det er festet til bilen med en hengsel.
4

Trekk den fremre kanten av kalesjen bak-avdelingen til å kaste det inn i sin oppbevaringsrom. Når det er flatt, skyver den bakre dekselet fremover for å dekke den brettede topp. Skyv dekselet ned til det låses på plass.
5

Trykk på "Lås opp"-knappen foran girspaken når du er klar til å heve toppen. Dette vil låse opp bakdekselet.
6

Løft det bakre dekselet for å avsløre den brettede toppen. Ta tak i bakkant av toppen og trekk den mot fronten av bilen for å flytte den til "lukket" posisjon. Ta tak i bakkant av toppen og løft det ca 1 fot. Brett det bakre dekselet ned, og skyv den bakre kanten av toppen tilbake på plass.
7

Drei låsehendelen mellom visir med klokken og skyv det oppover for å låse det konvertible toppen.
med åtte

Noen E46 modellene har en automatisk kalesje. For å betjene denne toppen, trykk på "Åpne" knappen foran girspaken for å åpne toppen. Trykk på "Lukk"-knappen for å lukke toppen. Bilen må stå stille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/105033.html

Previous:
Next:

cabrioleter