Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

2007 Mustang Cabriolet Options

Grunnleggende alternativer som for eksempel strøm dørlåser, vinduer og speil var standard på 2007 Ford Mustang cabriolet. Så var funksjoner som ekstern nøkkelfrie oppføring og en CD-spiller. Men det var flere alternativer tilgjengelig for 2007 Mustang cabriolet. Noen av disse alternativene var tilgjengelig i en utstyrspakke bare. Automatic Transmission

2007 Mustang cabriolet leveres som standard med en fem-trinns manuell girkasse. Imidlertid var det fire-trinns automatisk girkasse tilgjengelig som et frittstående alternativ for $ 995.
Sidekollisjonsputer

2007 Mustang cabriolet kom med standard dual-kollisjonsputer foran, som betyr at bilen har hatt en airbag på hver side av dashbordet. Men man kunne kjøpe de valgfrie sidekollisjonsputer for $ 380. Disse kollisjonsputer kan forbedre sidekollisjon sikkerhet. De er montert på siden av forsetene.
Skinn

Mustang standard møbeltrekk var klut, men lær var tilgjengelig for $ 695. 2007 Mustang skinninteriør er delvis vinyl, ifølge Motortrend.com.
Sport Utseende utstyrspakke

2007 Mustang cabriolet sin sport utseende pakken var en innvendig utseende pakke. Det følger med et skinntrukket ratt rim, spesielle "sport" pedaler og en "lyse" girspaken. Sporten utseende pakken koste $ 345.
P Det var også en utvendig sport utseende pakke. Dette alternativet pakken koste $ 295 og inkluderte en side-stripe merket og en bakre spoiler.
Shaker Stereo utstyrspakke

Shaker merkevare stereo utstyrspakke oppgradert Mustang cabriolet base lydanlegg. CDen ble erstattet med en enhet som leser MP3-disker. Shaker systemets CD-spilleren var også en seks-disk enhet i stedet for en enkelt disk enhet. Den kom med en fjernkontroll og kostnader $ 695.
Traction Control utstyrspakke

2007 Ford Mustang cabriolet kom ikke standard med antispinn eller ABS-bremser. Imidlertid var disse to viktige sikkerhets alternativer tilgjengelig med traction control utstyrspakke. Pakken omfattet også elektronisk brems distribusjon og koster $ 775.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/104976.html

Previous:
Next:

cabrioleter