Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> cabrioleter >> Content

Funksjoner av en Ford 2000 Mustang Convertible 3,8 L

2000 markerte den 36. året for Fords Mustang-modellen. På toppen av Mustang linjen i 2000 var GT cabriolet, som tilbys slanke kroppen linjer, sterke resultater og en morsom, top-down sommer kjøreopplevelse. GT cabriolet var lastet med standard funksjoner som ofte er valgfritt for de fleste biler. Motor

2000 Mustang GT cabriolet kom med to valg for sin motor, inkludert 3,8-liter, elektronisk innsprøytning V-6. Overføringen var manuell, med en fem-speed shifter.
Utvendig

Mustang GT 2000 cabriolet topp ble drevet, med en semi-hard boot. Belysning inkludert reflektor halogen frontlykter, tåkelys, og tre-lagdelt baklysene. GT er speil var elektrisk og fjernstyrt. Bilen inneholdt en single-wing hekkspoiler og hette og side kuler, og dekkene var 15-tommer, med støpt aluminium felger. Den doble eksos-systemet ble laget av rustfritt stål.
Interiør

2000 GT cabriolet hadde teppegulv. Konsollen inneholdt to koppholdere og tape eller CD-oppbevaring. Sine bøtter seter ble klut-dekket og tilbakelent. Dashbordet instrument panel kom utstyrt med en turteller, speedometer som gikk til 150 km /h, et voltmeter, og temperatur, drivstoff og olje trykkmålere. Bilen inneholdt også stilken montert kontroller for blinklys, skiver og vindusviskere, og høye bjelker. Den tilt ratt ble dekket i skinn, med en to-tone horn. Air condition var en standard funksjon, som var en AM-FM, 80-watts stereo. En 460-watts stereo var valgfritt.
Andre funksjoner

også standard på 2000 Mustang GT var strøm blokkeringsfrie bremser, sidevinduene defoggers, tonet glass, nøkkelfri oppføring, trykksatt gass foran struts og støtdempere bak.
Mål

GT var 183,2 inches lang, 73,1 inches bred og 53,1 inches høy, med en akselavstand på 101,3 inches . Dens egenvekt var £ 3375.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/convertibles/104945.html

Previous:
Next:

cabrioleter