Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik installerer Større felger på bil

Putting større felger og lavprofil dekk på bilen din er ofte referert til som "pluss dimensjonering," ifølge Tire Rack. Tire Rack hevder at riktig pluss dimensjonering dekkene kan forbedre både ytelsen og utseendet på bilen din. Installere et dekk med et mindre sidevegg kan forbedre bilens styring og gi det bedre sideveis stabilitet. Understreker imidlertid Tire Rack viktigheten av riktig å opprettholde totale diameter av dekket slik at den ikke vil påvirke de mekaniske og elektroniske komponenter. Du trenger
Dekk
Felger
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Bowl for slepe nøtter
Vis flere instruksjoner
1

Kjøp et sett med dekk og felger til bilen din. Den beste måten å oppnå dette med minst mulig stress er å gå til din lokale dekk butikken og fortelle selgeren at du vil plus size felgene på bilen din. Det er mange variasjoner i dekkdimensjoner og felg størrelser som kan påvirke måten dine dekk vil passe på bilen din. Med mindre du er en matte whiz, vil du sannsynligvis bedre å fortelle en dekkspesialist hva du leter etter, og la ham gi deg en liste over dekk og felger som passer en annen og bilen skikkelig. Dekkdimensjon, felgstørrelse, sidevegg dybde, fabrikken spesifisert dekk diameter og bolt mønster av kjøretøyet alle spille en del i hva felg og dekk kombinasjonen vil passe din bil.
2

Har dekk montert på felger av et dekk butikk eller dekk profesjonell. Feilaktig monterte dekk vil ikke holde luft, så dette er en oppgave som bør gjøres av fagfolk. Ta den nylig monterte dekk med deg hjem.
3

Jack bilen opp ved hjelp av en jack og jack stands. Fjerne lug nuts med en hjulmutternøkkel og lagre dem i en liten bolle eller tallerken. Du ønsker ikke å miste slepe nøtter, vil du trenger dem for nye felger.

Fjern gamle dekk og felger fra bilen.
4

plass nye dekk og felger på bilen. Skift og skru hjulmuttere. Fjern bukker og lavere bil til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101594.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold