Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> oljeskift >> Content

Hvordan legge til motorolje

Motor olje er forbrenningsmotoren viktigste væske. Kjører ut av gass er en ulempe vil du sannsynligvis le av senere, går tom for olje vil bringe deg til tårer som du betaler for en ny motor. Motor olje kjøler, renser og smører motorens bevegelige deler, og regelmessige oljeskift er en relativt billig måte å forbedre motorens ytelse og levetid. Du bør sjekke oljenivået mellom oljeskift og tilsett olje hvis det er nødvendig. Tilsette olje i motoren din er en enkel oppgave som krever bare grunnleggende mekanisk evne. Du trenger
trakt
Shop fille
Motor olje
Vis flere instruksjoner
en

åpne panseret. Kontroller oljenivået med peilepinnen. Trekk ut peilepinnen, tørk den med fille og sett. Fjern den igjen for å få en nøyaktig lesing. Plasseringen varierer fra modell til modell, men de fleste dipsticks er på venstre foran motoren. Oljenivået skal ligge mellom "Min" og "Max" merker funnet på den nedre enden av peilepinnen.
2

Finn oljepåfyllingslokket på toppen av motoren. Slå den mot klokken for å fjerne den, og sett den til side. Sett trakten.
3

Hell en liter motorolje inn i trakten og la den renne helt. Vent noen minutter og kontrollere oljenivået. Tilsett mer olje hvis det fortsatt er nær "Min." Kontroller nivået og fortsette å legge olje til den er nær "Max", men ikke over.
4

Fjern trakten, erstatte oljepåfyllingslokket og tørk bort eventuelt oljesøl. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/oil-changes/132796.html

Previous:
Next:

oljeskift