Hvordan fikse en SES Kode 32

De fleste biler inneholder data porter som tillater kjøretøy reparasjon spesialister til å utføre full skanner på biler gjennom bruk av spesielle skanning verktøy. I tilfelle at en av disse verktøyene kommer opp med en " SES Kode 32 " for bilen din, kan du enkelt fikse problemet. Kode 32 refererer til et problem med bilens eksos (EGR ) system , og mens det kan være mange årsaker til koden , innebærer den beste løsningen erstatte EGR ventil . Du trenger
Vacuum pumpe
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Fjern vakuum linje ( eller elektriske kontakten ) fra toppen av EGR ventilen. Plasseringen av EGR ventil vil variere avhengig av din bil . Rådfør deg med bilens brukerhåndbok for mer informasjon.
2

Fjern EGR ventilen ved å fjerne ventilen er bolter med en skiftenøkkel . Etter at skruene er fjernet , trekk EGR ventilen fra kjøretøyet.
3

Plasser den nye EGR ventilen inn i bilen i den gamle ventilen posisjon . Bruk skiftenøkkel til å erstatte ventilens festebolter og sikre den nye ventilen i kjøretøyet.
4

Koble til vakuum linje ( eller elektrisk kontakt) til toppen av den nye EGR -ventilen. Med den nye ventilen er installert, blir SES Kode 32 inaktive.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/132055.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil