Problemer med å fjerne en Wheel Etter hjulmuttere er fjernet

Hjulene på en bil eller lastebil er viktige komponenter som er også ofte tatt for gitt. Normalt trenger de ikke å bli fjernet svært ofte og er vanligvis bare renset, sjekket for riktig dekktrykk og deretter glemt. På grunn av Hjulstativet posisjon nær veien skjønt, kan smuss og skitt blir fanget der hjulet monteres mot navet. Dette kan igjen føre til korrosjon som kan hindre deg fra å lett fjerne hjulet. Nødvendig verktøy for å fjerne en stakk Wheel

Fjerne en fast hjulet kan være vanskelig hvis du ikke har de riktige verktøyene, som du sannsynligvis ikke vil ha hvis du får en flat ut på veien. Gjennomtrengende smøremiddel kan være nyttig. Du vil også trenge et gulv jack, bukker, hjulmutternøkkel og en momentnøkkel for at hjulmuttere er skikkelig strammet hvis dette blir gjort i garasjen din. Hansker, filler, avfettingsmiddel og anti-seize er også nyttig.
Fjerne en Stuck Wheel på siden av veien
p Hvis bilen din får et flatt dekk mens du kjører, må du ta av hjulet og installere fritiden. Enkelt nok, med mindre hjul skjer for å bli beslaglagt til navet. Løsne lug nuts med hjulmutternøkkel. Jekke opp bilen med nød jack. Fjern alle unntatt én av de hjulmuttere. La gjenværende lug mutteren løs, akkurat nok til å forhindre hjulet fra å komme seg plutselig når den er frigjort. Stående med ryggen til bilen, kraftig sparke den ene siden av dekket på sideveggen med hælen din. Hvis bilen din har moderne, lav-profil dekk, må du passe på at du ikke riper i overflaten av hjulet, da det ikke vil være mye dekkoverflaten å sparke. Kick vekselvis på hver side av hjulet. Gjenta denne prosessen til hjulet spretter gratis av navet. Fjern lug mutteren som holder hjulet på og fullføre skifte dekk.
Fjerne Stuck Wheels hjemme

Et hjul som sitter fast på en bil hub vil være langt lettere å fjerne hjemme, med tilgang til noen nyttige verktøy. Løsne lug nuts med hjulmutternøkkel. Løft bilen med et gulv jack og senk den ned en jack stå. Fullfør fjerne slepe nøtter, men la en på løst å holde hjulet til navet bør det dukke løs plutselig. Spray rikelig med penetrerende smøremiddel der baksiden av hjulet kommer i kontakt med navet. La oljen trekke inn i flere timer. Sparke dekk som i punkt 2. Hvis hjulet fremdeles ikke løsner, plasserer et trestykke mot kanten av hjulet. Plasser filler mellom styret og hjulet for å unngå riper hjulet. Hold platen mot hjulet og slå brettet med en 2-6 kilos slegge for å frigjøre rattet. Streik baksiden av rattet også, hvis det er nødvendig.
Fjerne Stuck Wheels hjemme

Forhindre fremtidige korrosjon som kan føre til problemer med hjulene blir frosset til hub ved å ta noen forholdsregler. Før du installerer hjulet, tørk navet ned med avfettingsmiddel og tørk den grundig, slik at den er fri for smuss og rusk. Tørk hjulets bakside av så vel når det over an mot navet. Påfør et lite lag med glidemiddel til navet overflaten bare. Skyv hjulet på og deretter installere slepe nøtter, stramme dem til produsentens anbefalte dreiemomenttrinn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131893.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil